perjantai 5. syyskuuta 2014

Blogitauolla on seuraksensa

Minulla on käänteinen ongelma. Haluaisin lukea taas blogeja, saada hyviä vinkkejä ja vain avartaa maailmankuvaa. Mutta tiedättekö mitä. Koko kesän blogitauko on tehnyt totaalisen kiinnostuksen lopahtamisen blogien lukemiseen. Ei siis tarvitse ehkä pelätä, että olisin mitenkään netti/blogiriippuvainen jos parin kuukauden tauko sai jo näin hyvin irtautumaan nettimaailmasta. Edelleen on monia monia päiviä kun en edes avaa omaa konettani. Töissäkin luen vain pakolliset viestit ja teen tuntisuunnitelmia. Mites tässä nyt näin kävi. Face kyllä yhä koukuttaa. ;D


Totuus kun kuitenkin on se, että nykyajan opettajan pitää pysyä kärryillä kaikista netin ihmeellisyyksistäkin, kohtahan meidän pitää jo opettaa koodaamistakin (luultavasti ilman minkäänsortin koulutusta). Joten tämä antikiinnostukseni tietokoneeseen ja internetsisältöön tuntuu hieman ahdistavalle. Toisaalta se tuntuu upealle, että on niin paljon muuta tekemistä, ettei ehdi konetta avaamaan.


Kirjoittelin tämän ylös oikeastaan siksi, että saas nähdä missä pisteessä olen esim. kahden kuukauden päästä. Roikunko silloin kaikki illat taas lukemassa blogejanne. :D Voipi olla niin. Toki blogeissa on sekin ongelma, että jos ihminen kirjoittaa päivittäin, niin minulla on hirveä työ että pääsen kärryille mitä oikein on tapahtunut. Moni tuntuu repineen ja rakentaneen kotinsa lähes kokonaan uudelleen tässä parissa kuukaudessa. :D Eli ehkä suurin ongelma onkin luettavan tekstin määrä, koska kaikkihan on luettava! Ja itsellähän ei ole mitään sanottavaa, kun kaikki tämä levoton elämäni tuntuu taas sille ainoalle pysyvälle joka on aina, asun missä tahansa. :D


Pienet on ihmisen murheet. Jatkan kissan rapsuttelua ja takkatulen katselua. Kyllä vain kelpaa kun on evakkopaikkana mökki. Mielenkiinnolla odotamme, vastaavatko myyjät lakimiehemme neuvotteluehdotukseen, määräaika on 9.9. Sen jälkeen vaadimme suoraan kaupanpurkua. Onneksi ei tarvitse itse pohtia, vaan ammattilainen tekee mitä ammattilainen tekee (toivottavasti ammattitaidolla - vähän vaikea luottaa vaan siihenkään enää kun skeptisyys on noussut potenssiin satatuhatta).
Ja töissäkin pöhisee hyvin. Mitä nyt perjantain kunniaksi tuli vähän säädettyä.


Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

S kirjoitti...

Sama homma, että kesällä en käynyt bloggerissa kertaakaan enkä päivittänyt tietenkään omaa blogianikaan, mutta paluu on nyt tapahtunut ja muutaman postauksenkin olen ehtinyt tehdä. Itselle oma blogi on kyllä kiva muisto.

Marja kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia!

Saariston kasvatti kirjoitti...

S, jostain syystä S:n kautta ei pääse bloggeriisi :( Kaipa tauko tekee aina hyvää, kaikesta! :) Tuntuu niin hassulle, että toiset jaksaa oikeasti aktiivisesti bloggailla vuodesta toiseen. Kyllä se vaatii jo kekseliäisyyttä ja sinnikkyyttä. Toisaalta ehkä raha on myös aika hyvä kannustin.

Marja: Täällä mökillä on kyllä tunnelmallista. Mielellään sitä tunnelmoisi omassa kodissa, mutta ihan hyvä kakkosvaihtoehto on tämäkin. Mitä nyt flunssa iski eilisen riehumisen palkinnoksi.

sara kirjoitti...

Tiedätkö mitä ?!? Minulle on vähän käynnyt samalla tavalla kuin sinulle tämän blogisysteemin kanssa. On tuo inspiraatio kadonnut jonnekin ja olen huomannut myös sen että tässä on pudonnut kyllä kelkasta kokonaan niiden blogien kohdalta jotka jaksavat päivittäin päivitellä blogiaan...huh...ehkä tämä into tästä vielä lähtee uudestaan käyntiin... Kaikkea hyvää teille sinne päin <3