tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kuvakulmia kotoa

Meidän tee se itse - remontti on jämähtänyt kyllä totaalisesti paikoilleen. 

A) ei ole rahaa (emme ota lainaa pintaremppaan, vaan teemme kun pystymme ja haluamme. Asuntohan oli ihan asuttavassa kunnossa alunperinkin, retrossa, mutta kunnossa). 

B) aivan liikaa ideoita (odottelu ei pelasta tässä, vaan ehkä pahentaa vain).

C) Tulee kesä ja rahat menevät ulkojuttuihin, kuten aidanpätkään ja kasvilaareihin. 

D) Mulla on TAAS flunssa. Hei haloo. Miten yksi ihminen voi imeä itseensä kaikki mahdolliset virukset? Minä kysyn vain. Töissä pystyn sentään käymään, sen verran laiska tämä versio nyt on, mutta keuhkoissa taas inhottavaa kipuilua. Mää en kestä enää... nyt ne lämpimät kelit tänne ja heti heti.

E) Mutta on täällä ihan kivojakin nurkkia jo, kun oikein tarkkaan ja läheltä katsoo... :)....ja taimetkin voivat hyvin.
Kyllä se tästä kevät lähtee!

3 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

On kivoja nurkkia! Kerrassaan kivoja ja tomaatitko ne siellä kasvaa jo noin reippaina?

Meillä alkaa muuton loppulaskenta olla käsillä. Elämä on yhtä laatikoiden välissä luovimista. Mitään et löydä, kaikki on jossain ja kummassakin päässä on kaaosta.

Toi remppajuttunne ei ole muuten kuitenkaan huono asia. Jos remppaa ilman lainaa, se tulee edullisemmaksi. Samalla tulee pidettyä taukoja, ettei ihan uuvahda siihen hommaan. Ja hyvällä tuurilla odotellessa seuraavan etapin rahojen kertymistä tulee törmättyä hyviin tarjouksiin.

Tsemppiä sinne röhän taltuttamiseen! Toivottavasti se nyt jättäisi sut rauhaan. Johan tuo alkaisi piisaamaan yhdelle ihmiselle ;)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kauniita "nurkkia" onkin..:)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiitos. Tsemppiä Jovelan muuttoon. Olisikin kröhää, on vain poltetta ja kipua. Onneksi meidän viikontakaiset vieraat olivat flussassa, kalastaja viimeviikolla sen seuraksena ja nyt sitten kait minä... että on edes joku perustelu tälle ainaiselle tuskalle. En tiedä auttaako noi mullat täällä sisällä yhtään asiaa. Mahtaisiko ne selvitä itäikkunalla ihan yhtä hyvin? jos veisi kellariin häiritsemästä. Millainenkohan lamppu niillä pitäi olla? jos ei ikkunalla kasvata?