tiistai 20. marraskuuta 2012

Kyllä se nyt vain sitten niin kävi, että seuraavaksi lähtee Downtown Abbeyn DVD-boxit tilaukseen. Voi teitä. Meninkin kysymään... 8)

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Niimpä niin. Se on paras sarja ikinä. <3

Anonyymi kirjoitti...

Mut eilinen jakso oli ihan epäreilu ja kamala!

petrabar kirjoitti...

heh, kyllä on makuja erilaisia.. eilen katsoin hetken ja se riitti.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Heh, näin yhden jakson perusteella en anonyymi voi ottaa kantaa tuohon. Jotenkin vain jaksosta heijastui, että sarjassa juonitaan epämääräisiä ja se on helposti ymmärrettävän huumorin (miranda) lisäksi yksi mikä kyllä on koukuttavaa minua.

Patrabar: Täytyy myöntää, että itseänikin kiinnostaa tuossa toistaiseksi se historiallinen aspekti (eilen siinä puhuttiin juuri siitä, miten naisten oikeudet ovat kohta lisääntymässä), ajankuva siis. Ja tietenkin ne puvustukset... ja sisustukset... nepä ne. Saa nähdä kolahtaako juoni sitten kun joskus sarjan alusta alkaen katson. Tässä jäin pohtimaan koitanko saada huutonetistä suomennettuja jaksoja vai tilaanko amazonista (äitiäni ajattelin, josko hänkin tykkäisi sarjasta).

Mutta niin se on kummaa, miten maut voi erota niin paljon. Tosin tätä tv addiktio kautta eläessäni tuntuu, että löydän kaikista sarjoista jotain hyvää :D Ihan vaan jotten varmasti saisi tehtyä niitä hommia jotka pitäisi.