sunnuntai 18. elokuuta 2013

Paras aika vuodesta

Kuluneeseen puoleentoista viikkoon on kuulunut ystävien kanssa päivällistämistä, liikuntaa, kuivuneen luonnon ihmettelyä, sadetta, kukkaniittyjä, auton puunausta... ja jaksosuunnitelmia.


Ilmassa on jatkuvasti omituisen paljon kosteutta, kirkkainakin päivinä. Kuten sumusta huomaa, välillä tuntuu kuin eläisi todellakin pysyvässä sumussa.
Olen ollut jo pidempään tietoinen Turun kaupungin auringonkukkapelloista (meinasin kirjoittaa voikukka. *tirsk*), mutta näistä niittykukkapelloista minulla ei ole ollut mitään hajua. Ajelin pyörälläni kohteesta a kohteeseen b ja ihmettelin miten vastaan tulevilla pariskunnilla oli kaikilla kukkakimppu kädessä. Ajattelin aluksi että ovat tulossa jostakin tapahtumasta... mutta sitten näinkin pellon ja paljon takapuolia pystyssä. Ja kyllä, kukkapelto oli perustettu vanhalle niitylle ja kukat olivat kaupunkilaisten poimittavissa. Kuinka pienestä ihminen voikaan tulla onnelliseksi? Rakastan tätä ilmiötä! Kauneus tuodaan kaikille ja kaupunkien omistamille tonteille!

Osaisiko joku kertoa minulle mitä lajiketta tuo vasemman reunan kellomainen(?) kukka edustaa? Aluksi se oli mielestäni todella ruma, niitä oli paljon myös poimimatta. Mutta kuten yleensä, ihastun siihen vähän hyljeksittyyn... nyt mietin että pitäisi ehkä hakea kimpullinen pelkästään niitä.

Tässä myös vähän todisteita (lähinnä itselleni), että hiljaisuudestani huolimatta en ole enää laiskotellut! :)


On se ihanaa että alkoi "syksy". Tuntee taas elävänsä kun on pakolliset menot (työt) ja jaksaa siksi tehdä myös sitä ei pakollista (liikkua). Ihan näin aktiivisesti en kyllä ajatellut jatkaa, mutta alussa aina innostuu ja tekee mieli käydä testaamassa kaikkia tunteja. Kyllä sen vain jo viikossa huomaa kuinka paljon paremmalta kropassa tuntuu kun nesteet on lähtenyt liikkeelle ja lihakset herätelty koomasta. Tuo pyörällä töihin kaipaa tosin vielä vähän tehostamista. ;)

Ja ainiin. Töissä on kivaa! Hommat on sujuneet kuin rasvattu, ei tunnu työltä laisinkaan! :) Ehtii ottamaan kavereita yökylään viikollakin. Sitä odotellessa. Ja ensi viikonlopun kestejä! JEE! On tulossa hyvä viikko. Toivottavasti sinullekin!

2 kommenttia:

aare kirjoitti...

Liekkö olisi hunajakukka...
http://www.naturcom.fi/tuotteet/hunajakukka.php

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiitos! Sehän se. Kyllä olisi kestänyt itsellä taas tiedon etsiminen. Huomenna pitää mennä katsomaan josko niitä vielä olisi :)