sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Viimeinen kesäpäivä?

Meitä varsinais-suomalaisia on kyllä hemmoteltu kuivalla ja aurinkoisella kesällä. Vielä näin syyskuun alussakin lämpö nousi reilusti yli 20 asteen.
Korppoosta on lehtitietojen mukaan pohjavesi loppu (tai siis mistä ne nyt juomavetensä ottavatkaan, olettaisin että pohjavedestä). Että niin kuivaa... ei siis ihme, että löysimme tänään vain pari vaivaista sientä. Mutta hyvän munakkaan äityli niistäkin parista mustatorvisienestä valmisti! :) 

4 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Ei kai nyt sentään ihan viimeinen kesäviikonloppu!!? :)

Mahtava juttu, että viitsit pari sientä laittaa lisukkeeksi ruokaan. Olen niin päivitellyt, ettei mitään löydy ja jättänyt ne pari metsään, mutta tuo pistää miettimään! Hyvä asenne!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kunnia tästä meni tosiaan äidilleni. Mutta rakkaudellahan me hänelle ne pari sientä raahasimme. Sienimunakas on kyllä namnam... vielä juustoa väliin ja avot!

petrabar kirjoitti...

kylläpä vaikuttaa loistavalta tuo teidän uusi koti! ihanasti tosiaan ikkunoita, valoisa asunto ♥

onko tuo kenties jossain siellä suunnalla, jonne meilläpäin kesäretkeiltiin tänä kesänä? ;)

sienistä puheen ollen, kantarellit polttelee pakastimessa, pitäisi etsiä joku kiva syyssienipiirakkaohje....

Saariston kasvatti kirjoitti...

Siellä suunnalla juu...tai yhdessä niistä suunnista :) Toivottavasti se tosiaan joku päivä olisi meidän. Huomenna selviää taas paljon lisää kun talo tarkastetaan ammattilaisen toimesta... saas nähdä. Optimistisena (hah) meinaan kyllä ottaa jo mittoja, niin sisältä kuin ulkoa. Ihan fiiliksellä katselen pitkästä aikaa kaikkia sisustusjuttujakin, vaikka maltilla onkin pakko aloittaa... onneksi suunnittelu on ilmaista.

Multa ei paljoa sienireseptejä irtoa, olen parempi syömään kuin valmistamaan... :D mutta hyvät piirakat niistä saa... metsäläinen! :D