tiistai 11. joulukuuta 2012

Eräänä iltana


Tai siis eilen! :)


6 kommenttia:

Jovelan emäntä kirjoitti...

Jopas on sielläkin tuiskunnut, mutta Freixun kanssa sisätiloissa moinen ei haittaa. Täällä on myös tullut lunta nyt vuorokauden verran. Saapi isäntä kaivella tiuhan autoa esille ja sähköjen kanssa saa jännittää tämän tästä. Viime viikolla oltiin taas useampi tunti ilman sähköistetyn maailman suomia viihdykkeitä. Muutama päivä vielä ja sitten loma. Maistuu muuten sananakin makialta. Koskas siellä saa lomailla opintojen osalta?

Jovelan emäntä kirjoitti...

Taas muka niin kiire, ettei ehdi kunnolla kirjoittamaan asiaansa. meneepi kahteen viestiin, mutta tossa alkuviikosta ehdin vilkaista sitä joulumarkkinapostausta, niin piti kysyä, että mitä niissä hauskoissa pusseissa oli ja mitä ne jännät värilliset jutut ovat, joiden ympäri kulkee nepparilla suljettu nauhake?

Olin jo kysymässä silloin, mutta sitten tuli taas tuhannen nythetitehtävä -juttua. blaah!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Ihana Jovelan emäntä.Tuo kupliva on kyllä ratkaissut monet ahdistuskohtaukseni viime aikoina. Ennen alkoholi ei ole auttanut, mutta nykyisiin oloihin pari lasia (no okei pullo) tekee kyllä ihan eetvarttia. :)

Mitäs se herra sitä autoa alvaarinsa sieltä lumen alta kaivelee? ;) Kyllä sellainen avokatos olisi kieltämättä eetvarttia. Onneksi tuo on sentään ollut sellaista pakkaslunta, ei joudu niin paljon skrapailemaan, riittää kun huiskuttelee pois vaan. En kyllä tiedä miten siellä meren äärellä, siellä voi tavara olla tietenkin kosteampaa. ;) -kuulostipa härskille.

Romanttiselle kuulostaa myös nuo teidän sähkökatkot. Tosin romantiikka on ehkä kaukana kun nurkat viilenee ja työt ei onnistu. :)

Hirveän ristiriitaiset tunnelmat ovat kyllä tänä talvena taas tuon lumen suhteen. Kovasti siitä pidän ja sitä rakastan, mutta entisen kaltaista iloa se ei jostain syystä tuo. Kolaamisesta toki nautin ja lupasinkin hoitaa naapuritalon kolaukset koko talven, jottei muiden tarvitse niistä murehtia. Ehkä se on tuo ajaminen mikä murehduttaa, onhan tuo meno noilla teillä välillä aika pelottavaa, varsinkin Corsalla. Onneksi saan ehkä ajella talven isommalla autolla...

Tuo makia loma aika alkaa itsellänikin perjantaina! 3 viikkoa meinaan olla kuin ellun kanat. Tapahtuupa tässä myös sellainen ihme, että tästä ajasta peräti 2 viikkoa myös miehelläni on lomaa. Jotta eihän tässä auta laittaa kuin suupielet ylöspäin!

Kovasti toivottelen lopputsemppirutistuksia sinne Jovelan suuntaan!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Jovela olen pahoillani, mutta en tiedä!! Uskoisin niiden olevan jotain sokeroituja pähkinöitä tai muuta vanhanaikaista herkkua. Näyttivät niin hauskalle ne pussukat nyssykät.

Ne värikkäät pallerot olivat kolikkokukkaroita (tai nepparilla suljettava luukku niisä oli). Ajattelin ensi viikonloppuna käydä hakemassa itselleni sellaisen, ne olivat niin herkullisen näköisiä siinä roikkuessaan.

Siellä oli myös luonnonyrttisiä jalkakylpypussukoita 1,50€ kpl. Niitä ajattelin myös käydä ostamassa lahjaksi.

Jovelan emäntä kirjoitti...

Täällä tulee nyt niin tiuhaan tuota lunta, että kun yön nukkuu, saapi taas aamulla ihmetellä minkä lumikasan alta se meidän auto löytyykään :D Tässä kun tuo meri on kaiken ympäröimänä, tuntuu, että meille tulee omat ja muiden lumet. Tänään illalla on varmaan tullut 10 cm lisää lunta kaiken entisen päälle ja sitäkin on paljon.

Arvaatkos, että täällä on jo totuttu sähkökatkoksiin! Ne ei oikeastaan haittaa niin yhtään. Enemmänkin tuo toivotun pakkotauon kaikkeen suorittamiseen ja kun talossa asuu monta muutakin perhettä (tämä on sellaien 2-kerroksinen rivitalomallinen pientalo), taloyhtiön lämpökanava syytää lämpöä, vaikka sähköä eu olisikaan.

Ne sokeroidut pähkinät voisivat olla Euroopassa suosiossa olevia sokerimanteleita? Niitä on noissa tapahtumissa näkynyt nykyään.

Mitäs muuta.. täällä tänä iltana aletaan hiljalleen hidastamaan tahtia. Kello on vajaata kymmenen ja istun koneella viinilasin kanssa. Vielä pari päivää ja se on tässä, tämän vuoden kovin rutistus, mutta kyllä se on ollut sen arvoista!

Ihanan pitkä loma sulla. Opintojen aikana sellainen on tarpeen ja hyväksi. Aivot kaipaavat taukoa ja muitakin virikkeitä.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Viinilasi on aina hyvä ratkaisu! :) ja virikettä indeed! On hyvä muuten että sanoit tuosta pituudesta, itsehän on niin sokea jo ajalle. Valmiiksi jo ahdistaa kun vieläkin se jatkuu. Mutta sitä ei tosiaan kannata ajatella. Hyvällä tuurilla kun samalla pääsee kuitenkin kiinni jo työelämäänkin. Uusi vuosi, uudet kujeet. Ehkä uusi työ ja uusi koti. Miksei samaan syssyyn vene ja autokin. Ainiin, tuo kalastaja puhui jostain opiskelun aloittamisesta? Hullu.... Mutta olisihan se kesään mennessä ohi sekin.

Kuulostaa kyllä kiehtovalle tuo teidän talo. Vastaava olisi hakusessa täälläkin, mutta täältä päin. :) kerrostalon mukavuudet mutta meri ja luonto lähellä.