lauantai 1. joulukuuta 2012

Tee se itse - kampaaja

Miten niin en ole niin nokonuuka kauneudenhoidollisissa asioissa? Kynnet voi ihan hyvin leikata isoilla Fiskarsin saksilla ja hiukset voi halutessaan (ja niihin hermostuessaan) katkaista kätevästi yhtenä tupsuna ja yhdellä saksien liikautuksella lyhyemmiksi. Eilen illalla se kävi jo mielessä, yön yli harkitsin kampaajalle menoa, aamulla totesin että en jaksa odottaa, antaa mennä vain. Eihän se lopputulos maailman tasaisin ole, mutta en jaksa välittää. Ihanaa kun vuoden kasvu eli n. 12 cm (ellei ylikin) lähti noin vain. Heti tuntuu kuontalo paljon siistimmälle ja olo kevyemmälle! Ponnari on tosin taas hassun lyhyt.


3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kuulostaa niin samalta kuin minä, en jaksa odottaa, leikataan siis itse :)
Tosin en kyl uskaltais leikata itseltäni mitään ponnaria pois.
Etuhiuksia leikkailen itse silloin tällöin ja mun kampaaja serkku ihmettelee miten uskallan, kun se ei ikinä voisi leikata itse omaa etutukkaansa.

Jovelan emäntä kirjoitti...

Sulla on taas paljon hyvää pohdintoa täällä. Luen kaiken uudelleen oikeen ajatuksella. Omalla kohdalla tuli taas blogitauko kun voimat eivät työn lisäksi riittäneet oikeen mihinkään. 16h kun on tuijotellut ruutua päivässä, bloggaaminen ei käy vaihteluna. Pari viikkoa vielä ja sitten helpottaa. Loma. Ja taas mennään kevyemmin askelin aina tuonne kesän kiireaikaan saakka.

Juuri nyt verkkaisemmat päivät tuntuvat ihanalta ajatukselta, vaikka työnteko muuten maistuukin hyvältä.

Kampaajalle? Ainiinjoo. Tosiaan. Pitäisi ;D

Saariston kasvatti kirjoitti...

Mulla on oikeasti myös ystäviä, jotka ovat kohtuu tarkkoja siitä miltä näyttävät. Yksi jo tarjosi siistimisapua, koska hänen mielestään tämä ei varmasti käynyt kuuloonkaan. Ja tokihan siihen tartutaan, heti ensitilassa. ;D Ilmainen on aina ilmainen! :D