keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pastanjauhantaa

Pitihän minunkin sitä kokeilla, kuuluisaa avokadopastaa! Tai eihän se minulle ollut kuuluisa ennen kuin eräs opiskeluystäväni siitä mainitsi. Nettimaailma kuitenkin paljasti, että kuuluisahan se on, mediassa paljon mainetta niittänyt. Kiitosta vain levittäjille, sillä itse tuskin olisin kyseiseen kirjaan jossa resepti esiintyy koskaan törmännyt. Juu, en yleensä eksy ruokakirjaosastolle. Aiheellisen palautteen siivittämänä olen kuitenkin päättänyt silloin tällöin ruokkia itseni lisäksi myös mieheni. Ja tämä vaatii uusiin ruokiin tutustumista, sillä jostain käsittämättömästä syystä hän ei ole mitenkään innostunut lempiruoastani tomaattimozarellabasilikapastasta. ;) Mutta tätä hänkin kehui, tykkäsi siis... ihan kuin negatiivisella palautteella nyt enää koskaan mitää ruokaa olisi valmiina eteen saanutkaan.

Mutta aidosti hyvää on, kannattaa kokeilla.


Otsikko kertookin reseptini lähteen, eli pastanjauhanta blogin. Ihan paras bloginimi ja myös sisällöllisesti ihan tutustumisen arvoinen. Kuuluisa avokadopasta löytyy ko. blogista täältä. Itse jätin tuon toisen juuston pois, parmesania vain laitoin ja kyllä se niinkin alas meni. :) Tuleville yksinäisille viikoille varasin paljon avokadoja kypsymään keittiöön, joten tätä mutustellaan varmasti useampanakin päivänä sen toisen pastan välissä. Eiköhän sen pastanjauhannan jälkeen olla sitten valmiita jo joulukinkulle.

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Nam! Mekin kokeiltiin muutama viikko sitten tätä pastaa ja oli kyl tosi hyvää. Voisinkin tehdä sitä taas ensi viikolla, mutta nyt jätän sen persilijan pois, en ymmärrä kyseistä yrttiä, maistuu minusta ihan hajuvedelle tai saippualle.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Heh. Jätin tänään itsekin pois jonkin raaka-aineista, mutta en muista enää minkä. Ihan hyvää oli silti.