sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Voihan etelävetelien talvi sentäs...

Kyl mä nii pal oon tähä sumuse talvee kyllästyn. Eläinte jäljittämisee tää toki o ol kohtusse hyvä, mutku tuntuu et kaik eläimetki o masentunu ja lähteny pois. Ei enä linnutka laulanu tänää. 2h kuitenki koitin pinnistel ulko, kyl siel ihan lämmin sentäs oli. Kui monta tunnistat? yks on ainaki koira... kissojen jälkii en jaksanu ees kuvata. Jos jotai positiivist haluu nähdä, ni helmikuu sähkölasku taitaa ol aikaste pieni. :)


4 kommenttia:

Seijastiina kirjoitti...

Mukavia jälkiä.
Niitä miekin vielä tahtoisin nähdä ja koettaa kuvata, ennenkuin viimesetkin lumet sulaa.
Ihku heppa.
Ja tunnen ainakin pupuseen jäljet, muita en ala veikkaamaan :D

Saariston kasvatti kirjoitti...

Tuo hevonen on todella kaunis. Olen sitä seurannut aina kun ohi kävelen, ja mielestäni se näyttää hirveän surulliselle...

Hanne kirjoitti...

Täällä vähän samanlainen talvi jut tällä hetkellä - sumua ja märkää… just nyt sohjoa nilkkoihin asti, kun nuo metriset hanget alkavat muuttua vedeksi.

Jälkien tunnistaminen on yksi ihan lempiharrastuksiani - täälläkin niitä riittää :). Tuollainen märkä lumi on vain vähän kaksipiippuinen juttu jälkien kannalta: toisaalta ne näkyy hyvin, mutta niiden koko ja muoto saattaa myös muuttua erehdyttävästi lumen vähän sulaessa… ainakin siellä näyttäisi olevan kauris, mäyrä, näätä ja jokunen jänis. Muista en mene sanomaan :). Nämäkin vähän epävarmoja, kun jälkien kokoa pysty kuvista ihan arvioimaan :).

Kauniita kevätpäiviä!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Joo, eipä noista ottanut selvää mitä ovat. Tuo yksi kasa jälkiä on varmaan oravan, veikkaisin... ja kauris, valkohäntäpeura (mikä se nyt onkaan)... muta eopä tarvitse enä jälestää... sinne meni lumet ja vettä tulee, jos jotain tulee :D