keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Yrityksiä & löytöjä

Minulla oli eilen vakaa tarkoistus aloittaa smoothie ym. hedelmäpainotteisempi elämäntapa. Hyvinhän se lähti liikkeelle, ihan tajuton päänsärky tuli. Koko päivä meni ihan plörinäksi. Mutta en luovuta. Tänään en kyllä ole vielä yhtään sörsseliä uskaltanut tehdä, mutta ehkä illemmalla sitten. :)




Oli aivan taivaallisen hyvää tämä. En enä vain muista mitä laitoin. Ainakin viinirypäleitä, kiiwiä, limeä ja ehkä omenan?

Söin ystäväni luona maanantaina munakkaan. Jäi päälle... munakkailla on herkuteltu nyt putkeen kolme päivää. :)


Maanantaina kävin pitkästä aikaa myös shoppaamassa kivuuksia kodinykkösestä ja ikeasta.




Alakerran seinät menivät uusiksi. Otan kuvan kun saan edes jotenkin valmiiksi. Peilin ja korin sijoituksesta en vielä edes tiedä, mutta olivat kivoja ja kohtuuhintaisia, joten eiköhän niille joku paikka löydy piakkoin. :)


Isäni? vanha heponenkin kotiutui viikkoja sitten. Hieman kaipaa korjausta tuo jalkaosio, muuten ihanan patinoituneessa kunnossa. Pitänee kääntää se kuitenkin katsomaan tuonne seinään, siellä on niin kiva tie mitä pitkin mielikuvituksissa kirmata...




Jassoo. Se ois sitten salikortin osto tänään edessä. Fysioterapeutti antoi tylyn tuomion, ei ihme että sattuu kun ei ole lihaksia hartioissa eikä niskassa. Plääh. Onneksi niitä on sentään muualla kropassa, joten eikait tämä nyt niin paha nakki voi olla? Palkitsen itseni avannolla kuitenkin.

Heips.




6 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Raikkaan näköinen smoothie! Ja maukkaan näköinen munakas - taisi ratkaista tämän illan ruokavalinnan;)
Heppa on kaunis - ja juurikin tuollaisena rustiikkisena.

seijastiina kirjoitti...

Smoothiet on ihkuja.
Varmaan tuo on hyvää.
Ihana heppa ♥
Iloista keskiviikkoa.

unelmienpuoti kirjoitti...

Aivan ihana puuhevonen ! Ja onnea terveellisen elämän avulle. Minäkin täällä mussutin eilen ananasta ja appelsiinejä kun katsoin telkkua mutta en saanut ajatustani irtareista pois...Vaikeaa tää aloi
tu
s
















+++++++++

unelmienpuoti kirjoitti...

Meidän kisukin halusi kommentoida kun tassutteli näppäimien päällä :D

Jovelan Johanna kirjoitti...

Tuliko sulle smoothiesta pää kipeäksi? Jos, niin syynä voi olla tuo kiivi! Mulla on yksi tuttu, joka sai aina tajuttoman hedarin kun söi kiiviä enemmän kuin puolikkaan tai yhden ja jos peräkkäisinä päivinä söi kiiviä, hedarit oli karseita.

Mähän aloitin silloin.. ööö, toisaatammikuussa :D mehujen juomisen päivittäin ja voin silloin tosi hyvin. Pitäisikin aloittaa uudelleen. Olisin jatkanut mehujen lipittelyä, mutta se mun mehupuristin meni rikki ennen takuun umpeutumista, enkä ole saanut ostetuksi uutta tilalle. Sitä samaa mehulinkoa ei enää valmistettu, joten en saanut takuulaitetta tilalle :(

Ihana tuo hevonen ja UPEA kangas siinä taustalla! Herkulliset värit kerrassaan! Mulla on joku pehmokohta vespoille, joten tuo upposi ensivilkaisulla!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Oi kiitos kommenteista. En tiedä mistä tuolloin pääsärky johtui. Yleensä se johtuu niskasta ja kallonpohjaan kiinnittyvistä lihaksista. Mutta nyt on salilla käynti taas aloitettu, joskos sitä osaisi noista vaikeista paikoistakin jatkossa pitää hyvää huolta. Onneksi pääsen fyssarille kunnon käsittelyyn aikaajoin. :)