torstai 11. heinäkuuta 2013

Takaisin Kreikkaan

Epämääräisiä siirtymäkuvia luvassa. Olin koonnut yhteen kansioon nämä kuvat, osa näyttää olevan Paroksen Parikiasta ja osa Antiparokselta, jonne siirryimme Paroksen jälkeen. Paroksella kaikki ihmettelivät miksi olemme menossa Antiparokselle, eihän siellä tapahdu mitään. Kuten yleensäkin, ei kannata kuunnella. Antiparos oli hyvin söötti pieni saari. Saaren pääkylä (tai oikeastaan ainoa eloisa kylä) oli yhtäaikaa sekä aidon kreikkalaisen oloinen, että myös hyvin turisteille suunnattu kauppa- ja ravintolakatuineen. Paikka on toki kovin pieni, että kovaa menoa sieltä tuskin kannattaa hakea kovimman turistisesonginkaan aikana. Pidin kuitenkin saaresta kovasti. Ja siitä kirjoittelenkin sitten lisää seuraavassa postauksessa. Tässä kuitenkin näitä epämääräisiä siirtymäkuvia. :)


Majoittauduimme Antiparoksella Artemis Hotelliin muutamaksi yöksi. Todella siisti hotelli vain parin sadan metrin päässä pääkadusta, mutta sopivasti syrjässä niin ettei ravintoloiden äänet kuuluneet hotellille. Aamiainen kuului huoneen hintaan, se oli iso sekä maittava! Henkilökuntakin ystvällistä, joskin todella nuorta. Suosittelen kyllä tätä piipahtamispaikaksi. Uima-allasta ei ollut, joten sellaista kaipaavan ei kannata viikkoa varata tässä hotellissa. :) Mutta saaripomppijalle ihan kiva pysähdyshotelli. Seuraavat 7 kuvaa hotellilta.


3 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Noihin maisemiin voisin lähteä ihan tältä istumalta. Kreikka.

sara kirjoitti...

Matkakuume iski noiden kuvien nähtyäni...Ihania kuvia ja ilmatkin ovat suosineet :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Juuri kaivelin seuraavia kuvia, ja siellä ne tummat pilvet sitten vyöryykin päälle ;D Olen niin loma-oloissa etten oikein jaksa postailla mitään, mutta hitaalla tahdilla aina kun huvittaa... kuvat sentään on taas seuraavaa varten katsottuna. :D