torstai 4. heinäkuuta 2013

Uutta sängylle

En ehkä ollut ainoa joka hyppäsi riemusta nähtyään elloksen uusimman kuvaston takakannen. ;D Tumma kiiltelevä harmaa päiväpeitto on ärsyttänyt keväästä asti, mutta kun se on niin hyvä ja käytännöllinen. No, nyt se lähtee kiertoon eniten tarjoavalle ja minä tilasin itselleni uuden (kuten on nähtävästi aika moni bloggaaja tehnyt - vitsi olen trendien aallonharjalla)! :) En tosin ellokselta, sillä elloksen alekoodeista huolimatta kokonaisuus tuli muutakin tilatessa halvemmaksi jotexilta. Mikä tämä jotex.fi muuten edes on? Siellähän on ihan samat tuotteet kuin elloksella? Löysin firman kun googlasin päiväpeiton nimellä (halvempaa hintaa etsien). Lähtöhinnat ovat siellä kaikissa tuotteissa halvemmat (osassa paljonkin) kuin elloksella!


2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa! Mulle ei ole tämä sun blogi jostain kumman syystä päivittynyt vai onko blogin osoite muuttunut? No nyt joka tapauksessa löysin sut uudelleen, mahtavaa! :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Jossain vaiheessa vaihdoin osoitetta, mutta kai siitä nyt on jo vuosi aikaa? En muista! Kiva että ole back. Itse olen käynyt blogiasi lueskelemassa, joskaan en ole tainnut pitkään aikaan mitään kommentoida! :)