perjantai 19. heinäkuuta 2013

Tunnelmia

Kotoa ja Kreikasta, kahdesta isosta K:sta.

Täällä saariston kupeessa on tuullut viimepäivinä kovasti, eikä ilma ole ollut kovinkaan lämmin. Eilen hieman tyyntyi ja sisämaassa oli oikein helteisen oloista. Illalla vielä sateli mukavasti. Oli ihana päivä. Ystäväni kävi aamupäivällä down-poikansa kanssa mökillä minua morjenstamassa. Teimme herkkuruokaa ja pienen kävelylenkin. Illalla tuli "naapuri ystäväni" miehensä ja 2kk ikäisen tyttönsä kanssa. Saunoimme ja nautimme tyynestä illasta saunan terassilla punaviinin ja pikkusuolaisten kanssa. Tunnelman täydellisti pimeän laskeuduttua ihana kesäsade. Täydellisistä päivistä ei yleensä ole kuvia, parhaita muistoja ei voi tallentaa kameralle. Ihanaa kun on ihania ystäviä. Tunnelmamusiikkinamme soi ihanaakin ihanampi Federico Aubele. Aubele, kynttilät, punaviini ja pimenevä ilta. Aaah.Taisimme viettää Antiparoksella kolme yötä, kuvien määrästä päätellen. Nämä kuvat olin jo poiminut kansioon, mutta epähuomiossa unohtanut julkaista ennen edellisiä. Eli takaisin Antiparoksen pääkylään. Voi tuota lämpöä ja Antiparoksella vielä tyyniä lämpimiä iltoja (tämä ei ole itsestäänselvyys Kreikan saarilla).
Nämä kuvat ovat sieltä Artemis hotellista taas. Se oli kyllä kaunis, niin valkoinen! Alemmassa kuvassa on tunnelmaa, jonka joskus kotiinikin johonkin huoneeseen (vaikka alakerran sauna-aulaan) haluaisin...
Suosittelen, suosittelen ja vielä kerran suosittelen!

Käsityöiloittelua! Ostin! Olen Suomessa jo törmännyt yhteen, jolla on samanlainen... :)Roskat jätetään eurooppalaisesti kadunkulmaan.Antiparos oli myös ainoita saaria missä näkyi oikeasti työläisiä TYÖSSÄ!
LOL :)Mahtava! Pohjoismaiden liikennemerkit on aika tylsiä!


Bussikuski oli ylpeä SUOMESTA ostamastaan linja-autosta. En muista kylää, mutta keskeltä ei mitään hän tämän on noutanut joitakin vuosia sitten. Ajanut läpi Euroopan. Suomi on kuulema kauhean metsäinen. ;)
Ainiin, löytyy Antiparokselta myös tämä tradiotionaalinen kohde, tippukiviluola! Tämä oli kyllä todella kapea ja syvä! Ihan hieno, vaikka en näistä itse kovasti perustakkaan. Kukkulalta myös hienot maisemat!Huomenna sitten vihdoin sinne Sikinokselle. :D 

5 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kesä, ystävät, kissat♥
Lisää ihania kesäpäiviä sinulle!

Irmastiina kirjoitti...

Nyt iski kyllä matkakuume...:)

Johanna kirjoitti...

Jäin taas ihmettelemään valokuviasi... Olet varmaan kamera-aiheesta joskus kirjoitellutkin mutta saisimmeko uusinnan :)

Millä kuvaat (kamera ja objektiivi) ja mitä suosittelisit? Onko nyt käytössäsi oleva paras mihin olet tutustunut?
Muita vinkkejä :)

Kiitos jos viitsit. Tietty sinulla on myös tuota rajaamisen ja tilanteen tajua. Sitä ei kaupasta saa :D

Saariston kasvatti kirjoitti...

En itseasiassa ole, mutta korjaan sen heti, ja kerron samalla myös miksi en ole kertonut. :D

Johanna kirjoitti...

Jään mielenkiinnolla odottelemaan... Jotain ihan outoa tarinaa luvassa? :D