torstai 25. huhtikuuta 2013

Hitaasti laskeutuva

Puutarhakeskiviikko. Sellainen ei ollut täällä, vaikka chilit kasvavatkin hyvin. Mutta samanniminen ohjelma (yle fem) on hyvä. Jotenkin paljon hauskempi kuin Stömsö. Ruotsalaiset osaavat tehdä mielestäni viihdyttäviä televisio-ohjelmia, ilmomielisiä. Vanhempani innostuivat betonivalamisesta muutama vuosi sitten, itse ajattelin innostua tänä vuonna, jos vain ehdin... tuntuu että kesälle on taas niin paljon innostumisen aiheita, että se on kohta ohi. Ei saa liikaa ähkiä Suomen parhaaseen vuodenaikaan.

Mitäs mieltä olette. Hitaasti laskeutuva wc-pytynkansi, tarpellinen vai yleellinen turhake?

Onpa kumpaa tahansa, niin hullujen päivien nettimyynnistä sellaisen ostin. Koin sen hyvinkin tarpeelliseksi kapistukseksi, mutta nyt muutaman päivän käyttökokemuksella voin sanoa että hmm... ehkä olisin pärjännyt ilmankin. ;) Uuden hankkiminen oli tosin väistämättä edessä, joten ei kaduta tämä ostos yhtään. Uskon että tuo hitaasti laskeutuminen on todella hyvä pienten lasten kanssa, jotka keksivät sen kannen rämppääminen. Nuo nykyään muotia olevat puukannet kun ovat kovin painavia ja siinä voi tulla nopeasti itku. Saattaa se osaa miehistäkin auttaa, kun ei tarvitse rinkulaa alas asti laskea? ;) Itse kuitenkin totesin, ettei se kannen alas asti laskeminen niin rankkaa ole ettenkö sitä jaksaisi tehdä. Mutta nautitaan tästä pienestä arjen luksusksesta nyt kuitenkin. Vaikea vain tottua, että tumman kannen sijasta kansi on nyt valkoinen.


 

Siinäpä alkuviikon suurimmat uutiset. Eilinen meni JÄLLEEN kirppistavaroiden hinnoitteluun ja tänään niitä sitten sinne kirpparille kanniskelen. Viikon otin tähän väliin vain, sen verran työllistävää tuo myynti kuitenkin on, kun päivittäin pitää käydä paikkaa siivoamassa. 

Aika on vähän kortilla, työt vievät nyt todella paljon aikaa. On paljon uutta opeteltavaa, mutta uskon että ensi vuosi on helpompaa jos nyt opettelen asioita kunnolla. Koko kevään sijaisuus varmistui tällä viikolla ja tämä tietää mm. arviointien tekemistä (ja mutamaa korvaavaa tehtävää opinnoista lisää). Toki teen tämän yhteistyössä vakituisen opettajan kanssa, mutta toteutus jää kuitenkin minulle. Kiehtovaa silti, en valita vaikka välillä väsyttääkin. :)

Pyykit ulos koneesta ja menoksi.

Mukavaa loppuviikkoa.

Ei kommentteja: