perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ihana hetki

Parvekkeella näyttää taas sille, että riippumaton ripustamiseen ei ole enää pitkä aika. Kelpaa!!!


Kukat on voitettu arvonnassa piha & puutarha /perinnekoti-messuilla. Täytyy nyt olla rehellinen. Vaikka odotukseni kyseisiä messuja kohtaan ei ollut kovinkaan korkealla, niin eipä ne kyllä ylittynytkään. Kaikki Turun messut on jotenkin niin jämiä. Ei koskaan mitään kunnon ohjelmaa. Itse kaipaan tietoiskuja ja kunnon luentoja. Kuuntelimme vähän aikaa Eija´s Gardenin Eijaa kun hän kertoin puutarhansa perustamisesta, se oli kyllä kiinnostavaa. Mutta muuten pelkkiä myyjiä vain. Se on aika tylsää. Onneksi pääsen toistaiseksi messuille ilmaiseksi, sillä ei noista iloista oikein viitsisi mitään maksaakaan. Mutta oli siellä ihan kivojakin juttuja, varsinkin jos nyt olisin jotain puutarhaa tässä puuhaamassa. Ei valitettavasti tälle kesälle mitenkään ajankohtainen asia tuo.


Mirandan ystävät hoi! Huomasitteko että kolmas tuotantokausi alkoi täällä Suomessakin tänään klo 20:30 TV2:lla. Areenasta näkyy viikon. Itse kömmin tästä peiton alle katselemaan jakson. Oikein aurinkoista viikonloppua!! Lunta odotellessa ;)

2 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

Perunanarsissit on ihania, se tuoksu! Typerä nimi vaan suomeksi. En tajua miksi peruna?

Miranda <3 hetihetiheti katsomaan!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Minua ei nimi ole koskaan häirinnyt, mutta olisihan se morsiuskruunu paljon kauniimpi ja varmasti myös myyvempi nimi. :) Ei näitä ihan hirveästi näy myynnissä, tai omiin silmiin ei ole osunut. Mistäköhän tuo peruna on mahdettu siihen oikein keksiä?