torstai 23. lokakuuta 2014

Ovi onneen aukeaa ulospäin!

Lunta, pakkasta, jäätyviä järviä, iltatulia, jäämerta.
Niistä oli onnistunut loppuloma tehty.

Joo, ehkä ne talvirenkaat olisi voinut laittaa suoraan alle eikä tilata Matkahuollon kautta.
Mutta eihän se mies helposti naista usko. ;)
Matkahuolto on kyllä niin näppärä ja nopea! Suosittelen.
Viimeiset 2 kuvaa ja ensimmäinen kuva ovat otettu suunnilleen samasta kohdasta. Kyllä se talvi vain pohjoisesta lähtee kohti etelää valumaan. Toivottavasti tuleekin kunnon talvi.

Nyt on myös "uuden" kodin avaimet käsissä. Kyllähän tämä mökillä asuminen vähän mökillä asumiselta on alkanutkin jo tuntumaan, varsinkin nyt kun kylmät ilmat saapuivat. Jospa tässä kuukauden sisällä olisi saanut siirrettyä luunsa ja pienen maallisen omaisuutensa uuteen osoitteeseen.  Sängyn ostosta se oikeastaan on kiinni, muuta en taida sinne paljon hankkiakkaan. Jospa omat kalusteet olisi vielä käytettävissä. En vain halua niitä heti ottaa, että mahdollisten oireiden ilmaannuttua tietää ettei ne johdu ainakaan vanhoista huonekaluista. Toisaalta ihana ajatella, että jouluna voi lämmitellä kakluunien (MONIKOSSA) äärellä. Toista kakluunia on käytetty, mutta toivotaan että nuohooja antaisi käyttöoikeuden myös makuuhuoneen kakluunille. Ei oikein tuo sähköpattereiden huudattaminen itseäni innosta, lähinnä laskun vuoksi. Pitääkin kaivaa Jovelan emännä lämmitysvinkit esille. :) Kyllä onni ja tuuri välillä todellakin on kohdillaan, vaikkei tämä järjestely taloudellisesti ole tietenkään sama kuin se, että olisi vain se yksi koti ilman mitään oikeusjuttuja... Mutta aika moinen Hannu Hanhi olo on.

Tuleva kotini alla olevassa taulussa vasemmalla. Se onkin sitten ainoa mikä on paikoillaan pysynyt. :) Muuten on ympäristö kovasti muuttunut. Mutta kukkasipuleilta kävin jo realistina ostamassa. Eiköhän niiden kevätkasvua saa ihan rauhassa seurailla. Huomenna vähän raivaamme pihaa. Kyllä tästä  melkein jo innostuu. :D


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa että asiat alkavat järjestyä oman uuden kodin verran. Mahtavia maisemia pohjoisesta, toiselta mökiltä?

Saariston kasvatti kirjoitti...

On, vielä kun saisi kevääksi jonkun pysyvän paikan niin avot, elämä hymyilisi :) Lapinmökkimme on mieheni puolelta, hänen isänsä kotipaikka. Saamelaisia kun ovat. Tykkää! Juuri sopivan askeettista. Omilla vanhemmilla kun on pelit ja vehkeet täällä mökillä. Ainoastaan eristeet puuttuu, ni alkaa välillä jo palella vaikka patterit on päällä, takka laulaa ja ilmalämpöpumppukin pöhisee. Ja ne sähkölaskut :) mutta näinhän se taisi ennen olla, seinistä tuuli sisään.