tiistai 30. lokakuuta 2012

Jääkaappimagneetit kruunukorkeista

Elämää yksinkertaisempi tuunausvinkki:

Olen törmännyt viimeaikoina hauskan näköisiin/sisältöisiin kruununkorkkeihin. Vaikka Kalastaja ei suoranaisesti pidä jääkaappimagneeteista, nämä ovat saaneet kuitenkin jäädä.


Jos magneetti on kruununkorkkia matalampi, kannattaa muistaa, että valmista magneettia pitää aina nostaa jos sitä liikuttelee. Muuten saa jääkaapin pinnan kyllä nopeasti naarmuille. :) En oikein tiedä mitä mustaa töhnää tuo meidän kaappi oikein muutenkaan on täynnä, ei lähde edes pesemällä. Taitaa olla korkea aika lähteä ostamaan sitä liitutaulutarraa ja teipata kohta koko jääkaapin ovi.

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Hienoja! Mä olen tehnyt vaikka mistä tavarasta magneetteja, mut en oo kertaakaan ajatellu, että pullonkorkeista vois myös tehdä.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiva että tuli uusi idea. Omasta mielestäni nuo on jotenkin neutraaleja koristeita ja meni tosiaan läpi magneetin vihaajaltakin. :) Välillä tuntuu, että monet ideat on itselle jo niin tavallisia, että niitä ei tule esiteltyä. Mutta tässä oli hyvä esimerkki, että mikään idea ei ole koskaan turha. Itse tykkään blogeissa juurikin kaikista yksinkertaisista jutuista, mitä ei vain itse tule ajatelleeksi vaikka jälkikäteen ihmettelee, että miksei tuo ole käynyt mielessäkään. :)