tiistai 26. helmikuuta 2013

Kartta ulos vaivoista


Tulppaanit auttavat aina, vaivaan kuin vaivaan.

Kartta on päivän urotyö ja liittyy yhteen loppuviikon kouluprojektiin. Kivaa tuollainen puuhastelu ystävän kanssa. Ei se mittakaavaan tehtävä kartta ihan niin peace of cake ollutkaan mitä kuvittelin, mutta hyvä siitä tuli. Tähän rakennamme massaa siis vielä ympärille. Puuhastellessa totesin ettei henki kulje, kaikki räkäkin kerääntyy mihin lie aivojen ympärille vissiin, päätä on alkanut särkemään ja ystävän mielestä kuulostin tautiselle (yskäni kuulostaa kieltämättä ihan vakavamminkin keuhkotautisen kröhinälle eikä siihen ole auttanut viikkoon mikään luomu- eikä lääkehoitokaan). Aamulla siis jälleen lääkäriin, alan pahasti epäilemään poskiontelontulehdusta tai keuhkoputkentulehdusta, pahimmassa tapauksessa molempi. :( Äsh. Toivon kuitenkin ettei mitään löydy, että kyseessä on vaan todella paha ja pitkäkestoinen flunssa. Eilen olin jo ihan toiveikkaasti terveempi, tänään aamulla oltiin taas lähtöpisteessä. Nyt olo on taas ihan ok, mutta huomenna taas varmasti ihan kuollut. Tilanne vaihtelee ihan parin tunnin välein. En ole koskaan kokenut tätäkään ennen, vaikka helmikuun taudit yleensä itselläni pitkittyvätkin. Onko muilla ollut tälläista aaltoilevaa sairastamista tänä vuonna?

Appiukon naisystävä on kiinnostunut luontaisista parannuskeinoista. Hän hoitikin minua sunnuntaina akupisteitä painamalla. Liekö juuri siksi eilen olinkin terveempi? Taidanpa tästä taas lähteä painelemaan pisteitä...

Oikein aurinkoista ja pirteää viikkoa silti kaikille, ei anneta pikku tautien masentaa. On sitä ennenkin parannuttu. :)

2 kommenttia:

Jovelan emäntä kirjoitti...

Bloggeri sössii taas :( Tulin kommentoimaan palkkalappua ja täällähän oli jo uusi juttu näkyvillä! Toivottavasti paranet pian! Tuo palkkakuittihomma on harmittava. Kunpa palkanlaskijat voisivat soittaa vaikka sille kenelle maksetaan ja kysyä, että oletko toimittanut verokortin, kun meiltä ei löydy ja menisi maksuun 60% verolla..

Mulla kävi viime vuonna kerran siten, että otettiin kiiretilaus ihan vaan sen vuoksi, että siit tulisi hieman xtrarahaa. Laskusta huolimatta joku uuno siellä oli maksanut laskun ikään kuin olisimme olleet työntekijöitä. Syy? Koska ei ollut verokorttia. Harvemmin firma verokorttia sentäs laskutuksen liitteeksi laittaa, mutta vahinko ehti tapahtua. 60% meni veroa + 23% alvia, joten oli oikein kiva ottaa se keikka, jonka kulut ylitti tulot reippasti.

Pääse pari v-sanaa.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Ohhoh. Kuulostipa pahalle tuo sinun tapauksesi. Miten te sitten saitte sen osuuden? Joskus myöhemmin verotuksessa vai?

Itsellähän ei tässä siis oikeasti mitään ongelmaa. Jotenkin kuulemmma kompensoivatkin jo heti seuraavassa palkassa. Mikä on sinällään hyvä, sillä meinasin tirauttaa kyyneleen käydessäni ostamassa juuri tiketistä äidilleni ja minulle konserttiliput. Tai tirautus tuli vasta tilin saldon nähdessäni. Kyllä nyt on pakko parantua ja pikaiseen, töitä on tehtävä, sen verran pahalle alkaa taas tilanne näyttämään. Ei tule sairastaminen halvaksi. Kaksi viikkoa ollut pois kehistä ihan kokonaan. Ei sillä että kukaan ois perään soitellut, mutta jos ois. :)