torstai 14. helmikuuta 2013

Omena opettajalle...


Saanko tirauttaa kyyneleen? Juteltuamme ruokapöydässä siitä mihin haluaisin töihin valmistuttuani eräs neljännen luokan poika sanoi: "kyllä sä pääset mihin kouluun haluat, ainakin sä olet hyvä opettaja". Harvoin liikutun, mutta jotenkin tämä lause ja tuo poika, voih... Meinasi oikeasti tirahtaa.

Nämä täydellisen ihanat työpäivät eivät jatku loputtomiin. Väliin tulee varmasti mahtumaan paljon heikompiakin päiviä. Mahdollisen huonon päivän varalle olen tallentanut alla olevan kuvan, se makailee tässä tietokoneeni työpöydällä etten varmasti unohda sitä! Tai ehkä sellaisia huonoja päiviä ei tule. Ehkä olen löytänyt paikkani maan päällä. :) (no joojoo, tottakai niitä huonoja päiviä tulee, ainakin semihuonoja)Viimepäivät on kuitenkin sujuneet kuin leikki. Nautitaan siitä.


Tänään kävin myös taiteilemassa. Kyllä tuollainen usean tunnin taidetauko on vain mieltä rauhoittava. Nyt alkaa kyllä päälle puskeva flunssa ja koko viikon haipakka ottamaan veronsa. No yksi päivä vielä ja sitten alkaa hiihtoloma (=tiivis opiskeluviikko). Aamukammassa 22 päivää, viikon päästä taas monta monituista päivää vähemmän!! :D Oujeah. Pieniä tanssiaskelia. TipTip...

Jokainen päivä on ystävien päivä!

Friendship is born at that moment when one person says to another:

What! You too?

I thought I was the only one."

-C.S. Lewis

Ei kommentteja: