lauantai 16. helmikuuta 2013

Tikkutehtaankatu

Muistatteko kun kirjoitin pari päivää sitten tästä ja siitä kuinka ihana tähän olisi muuttaa?


Noo, nyt se on tosiaan mahdollista... KLIK... mutta eih... paritalo. Ja noin pienet asunnot. Ja noin kalliit. Ääh. Ei yhtään kivat ratkaisut mielestäni... Mutta no. Onneksi makuja on monia ja jotkut saavat tuosta ihanat kodit itselleen.Mutta katsokaas kuinka ihana keittiön lattia täällä on... oijoijoi. Tästä saisi kyllä pienellä laitolla (köh, mm. kylppäri) ihanan kodin.

5 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Auts - siinä on kyllä tuo kerrostalo tosi lähellä - että ihan "rivitalomaista" asumista;)
Ja oli ne lattiat söpöt - harmi vaan, että tuohonkin taloon on tulossa putkiremontti pilaamaan ne...samoin kuin tuon kylppärinkin;)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Juu tuo on ihan talojen keskellä ja ison tien varrella, mutta ihana että säilyy silti. Muovimaton voi aina rullata turvaan ;) itse pelastaisin myös kaapit. Meillä on samanlaiset (valkoiset tosin). Tuo kylppäri, aah... Mistä noi värit on joskus revitty? :)

Jovelan emäntä kirjoitti...

Hieman on mustakin erikoinen ratkaisu jakaa talo kahteen pieneen asuntoon. Tuohan olisi ollut upea taloyhtiön yhteisenä tilana! Yläkertaan vaikka askartelu- ja harrastustilat ja alakertaan juhla- ja kokoontumistilat, joita olisivat voineet vuokrata ulkopuolisillekin.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Täytyy myöntää että kuvittelin kanssa alunperin näin käyvän, tai sitten ihan omakotitaloksi... Raha raha raha :(((

Saariston kasvatti kirjoitti...

Mutta siis jos rahaa olisi ja tila riittäisi, niin kyllähän tämäkin mulle kelpaisi :D