maanantai 18. helmikuuta 2013

Sunnuntain löydöt, onnellinen!

Olen rakastunut, en voi muuta sanoa. Sieltä ne tuli kotiin kaikki mitä olen pitkään tihrustanut ja yhdellä kirppisvisiitillä vielä. Keltaisen pienen pärekorin olen ostanut aiemmin, silloin "värittömänä". Kiva siitä tuli. Koko tämän kasan ja ihanan violetin villakangastakin vielä päälle sain 25 eurolla. KYLLÄ 25 eurolla!! Woh ja wuh. Takki istuu kuin unelma. Kuvailen sen joskus päällä.
Tapio Wirkkala, Iittala, Nivala Karahvi
Varapäreitä (teiteen pohjaksi)
taustan valkoinen ihan hemtexin maljakko, mutta mahtava muoto!
Tuo lapikkaiden kuvio on todella tuttu, olen sen juuri nähnyt jossakin muussakin nahkatuotteessa. Harmi etten millään saa päähän missä tämä tapahtui ja mistä tuotteesta on kyse, voisi kertoa paljon siitä missä tehtaassa kengät on tehty? Googlettelukaan ei tuottanut tulosta.

Kuvissa vilahti myös isoäidin vanha hopeinen kynttilänjalka.


Edit://

Pakko tämä takkikuva lapikkailla oli vielä lisätä vaikka heikko onkin. Voi onnea! Kyllä uudet vaatteet vain välillä ilahduttaa. Joku kiva leveä musta kuminauhavyö simppelillä isolla soljella sopisi takkiin myös.


Karimin sanoja lainatakseni... uuuh... iiihana! Ja kaikki 25 euroa. Uuh! :D

9 kommenttia:

Pihi nainen kirjoitti...

Nuo lapikkaat (melkein kuola valuu suupielistä, niin hienot ovat!).. :) Hyviä löytöjä! Pitänee lähteä itsekin kirppikselle, ei tässä muu auta. :)

Nanna kirjoitti...

Vautsi mitä ostoksia ja noin halvalla! Takkisi on kyllä niin ihana ja istuu kyllä täydellisesti. Mä oon kateellinen :)

Jovelan emäntä kirjoitti...

Onpas komeat löydöt ja mihin hintaan! Nuo lapikkaat on ihan voittamattomat. Eipä tule varpaille kylmä tuollaisissa.

Lady of the Mess kirjoitti...

Kylläpäs olet tehnyt löytöjä! Nuo lapikkaat, voih! Mulla oli joskus 80-luvun alussa mustat lapikkaat ja monesti olen kironnut, että minkä hemmetin takia mä niistä olen luopunut! Millä kirpparilla sä oikein käyt? Meinaan vaan, että hyvällä onnella minäkin sinne eksyn;)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Nämä löytyivät manhattanilta ja länsikeskuksesta. Lapikkaat näin jo silloin kun itse olin myymässä, mutta niistä puuttui pitkään hinta. Pyörittelin silmiä kun nyt oli ilmestynyt hinta ja se oli vain 7 €. Toki niissä on yksi sauma auki, joka pitää suutarilla korjauttaa, mutta eipä luulisi yhden sauman ompelun olevan kallista kun on helposti ommeltavassa paikassa. Tarvittaessa sen saa tehtyä myös itse kun on välineet ja reiätkin nahassa valmiina... tänään pitää käydä kyselemässä hintaa, en millään itse jaksaisi operaatioon ryhtyä nimittäin ja jalkaani haluan nämä hetihetiheti. Myös uudet pohjalliset pitää lapikkaisiin huovuttaa. Vanhat ovat jo aika liiskat... ja vähän vahaa tietenkin pintaan myös. Oih ja voih.

Takki maksoi 8 €, siinäkin kohdin pyörittelin silmiäni. :D

Mutta siis juuri oikeita kirppishintoja. Mielestäni jos tuotteessa on pienikin vika ei siitä voi kovin paljoa pyytää - tosin takki on ihan priima, vissiin käyttämätön.

Lady of the Mess kirjoitti...

Mä en ole pitkiin aikoihin jaksanut kirppareita kiertää, kun en mukamas sieltä mitään löydä. Nyt meidän nuoret kiertää koko ajan - tarvitsevat tuunattavaa cosplayjuttuihin ja muuhunkin - ja aion kyllä kyytiin ängetä, kun seuraavan kerran reissuun lähtevät. Varmaan ainakin Manhattanin ja Länsikeskuksen kirpparit kiertävät. Noi hinnat on kyllä silmien pyörittelyn väärti;)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Eihän sieltä sekasotkun nainen aina löydäkkään, ei melkein koskaan. :) Itsekin olen pitänyt taukoa, ihan siksikin kun ei ole yksinkertaisesti tarvinnut mitään. Älähän sitten lannistu jos taas monta kertaa tulet ulos tyhjin käsin. En nimittäin itsekään muista koska olisin viimeksi jotain ostanut, tai no, ostin minä muuten yhden juhlakoltun 4 €:lla, se onkin vielä kuvaamatta. Mutta en tiedä lasketaanko, oli kaverin kolttu meidän omassa rekissä. ;)

Petriina kirjoitti...

Kivat löydöt ! Lapikkaat olisivat lähteneet matkaani ja takkikin näyttää tosi hyvältä :))

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiitos Petriina! Eilen hain lapikkaat suutarilta ja käsittelin mehiläisvahalla. Tänään heti jalkaan, uusi takkikin päälle. Olen niin onnellinen. Miten pieni ihminen voikin olla näin pienistä asioista näin onnellinen. <3