maanantai 4. helmikuuta 2013

Tehokasta markkinointia

Taidan olla kouluttautunut ihan väärälle alalle. Lähetin tänään muutamia markkinointikirjeitä itsestäni työnsaannin kiilto silmissäni, sillä aamulla sängystä väenväkisin itseni ylös kangetessani totesin että tarvitsen jotain järkevää tekemistä vapaapäivilleni (ja sitä rahaa tukireppanien vetäessä viimeisiään). Nämä päivät jolloin ei ole mitään pakollista tehtävää ovat oikeasti aika uuvuttavia. Voisi kuvitella että rentouttavia, mutta ei ne pidemmän päälle ole. Alan ymmärtämään pitkäaikastyöttömien turhautumista. Mutta toisaalta en ymmärrä pitkäaikaistyöttömyyttä, sillä markkinointikirjeiden jälkeen lopputulos on se, että huomenna mennen töihin klo 8. Aika tehokkaita kirjeitä sanoisin. ;)


Vähän jännittää. En ole hirveästi vielä näitä himoitsemiani luokanopettajan hommia tehnyt, mutta tästä se nyt sitten lähtee. Kivaa. Vähän realiteetteja tähänkin päähän, on alkanut aika naivistisia opetussuunnitelmia tässä päässä nimittäin viime aikoina syntymään.


Tykkääkö muut näistä satamanostureista? Minusta nämä ovat todella kauniita kaikessa karuudessaan. En tiedä olenko päätellyt oikein, mutta voisin olettaa että nämä kyseiset nosturit on museoitu tuon edellisessä postauksessa mainitsemani Forum marinumin eteen. Tässä ja hieman kohteesta yläjuoksulle sijaitsi ennen Turun telakka-alue sekä satamaa. Telakka on tainnut sijaita vielä omana elinaikananikin näillä kohdin.


Ja jos jollekin on vielä jäänyt epäselväksi, niin Turku on Hesburger city. Hesejä on kyllä joka nurkalla. Yhdessä nurkassa on oikein Hese keskittymä, löytyy: Hese Hotelli, Hese Cafe, Hese autopesu ja tietenkin perus Hesburger. Innolla odotan mikä on seuraava innovaatio... jotain olen ollut kuulevinani kalan/ravuviljelylaitoksesta? Arvostan kyllä ihmisiä, jotka menestyvät näin omilla keksinnöillään! Mielestäni Hesburger on yksi suomalainen menestystarina, on ihmiset sitten mitä tahansa mieltä sen tuotteista. Itse valitsen kyllä aina Hesen, vaikken sieltä muuta kuin salattia ostakkaan (tähän on kyllä sekin syy, että McDonaldsin luokse joutuu erikseen lähtemään, Heset tippuvat lähes joka nurkalla syliin).


Salaattia nassuun ja historian artikkelien kautta nukkumaan. Seuraavana teemana tunteet ja aistit. Melko kiehtovaa!

3 kommenttia:

Jovelan emäntä kirjoitti...

Hehei tehopakkaus! Onnea uuteen työhön!

Sar P kirjoitti...

Onnittelut työpaikasta!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Niin en minä mitään sijaisuuksia kummempia töitä ole saanut... ;) pysyvä työ jos noin tupsahtaisikin, niin menisin heti lottoamaan tai vaihtaisin todellakin sinne markkinointiin. :) Mutta siis näitä sijaisuuksia juuri halusinkin, että lottovoittohan se on tämäkin. Toivottavasti niitä nyt sitten riittäisi. Kyllä ne luovat aina sitä intoa saada paperit ulos ja päästä aidosti työelämään. "oikeiden ongelmien pariin"