keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Maalausoperaatio vol2., Kesä 2013

Tiistaina uuden värin sai kummitytön leikkimökki (oli ennen keltainen). Melkonen iltaurakka sekin 7h työpäivän päätteeksi, mutta mitä sitä ei tekisi ihanan ystävän ja hänen lapsensa eteen. :)


Nimim. suti kädessä syntynyt.

Ja ruokapalkalla tässä joutuu elämään kun tili näyttää taas näin huimalta... toivon todella että 1,5 kk palkka tipahtaisi vihdoin perjantaina tilille... :) Olen tässä kuussa saanut palkkaa huimat 300 euroa. JEI! On kyllä tehokas tapa säästää tämä sijaistaminen, kun koskaan ei tiedä milloin se palkka tulee (tässä vai seuraavassa kuussa.)

P.S. Ja nyt kun palkkakuitin puuttumista ihmettelin ja asiaa selvittelin, niin eihän sieltä mitään rahaa ole tulossa. Ilmaisin kriisitilanne vastalauseeni ja niin sitä sitten luvattiin palkat tilille ensi viikolla tiputtaa ettei ihan kesäkuun viimoselle päivälle tarvii odottaa (johon se automaattisesti olisi jäänyt, kun tänään oli viimonen palkkojen syöttö). :D Joku oli vaan unohtanut kuitata... tää on niin tätä. Mutta en ees hermostunu!

2 kommenttia:

sara kirjoitti...

OU NOU ja kuulostaa niin tutulta. Minullekin on kerran käynyt samalla lailla ja mä jouduin ihan pikkasen hermostumaan :) Rahalla on vaan sellainen vaikutus, että se rauhoittaa kun sitä on edes hitusen verran !

Saariston kasvatti kirjoitti...

Onhan se vähän nihkeetä kun laskupino kasvaa ja reissuunkin pitäisi lähteä ;) saas nähdä, voi olla että menee vielä ensiviikolla hermostumiseksi täälläkin ;) epäilen pahasti jotta meneekö se ihan näin helposti :)