keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kesän alkamisen juhla
Vappu kului tradiotionaalisesti pienessä flunssassa. TAAS flunssassa... En käsitä. Huomaa kyllä mitä tuo infektioastma tekee. Pienikin kurkkukipu ja nuha niin meikäläinen on yks yskäkone. Pitäisi muistaa käyttää niitä lääkkeitä aktiivisemmin terveinä kausinakin. Toivottavasti tämä nyt menee nopeammin ohi kuin edellinen, ainakin lääkitys aloitettiin heti.

Vappu meni siis itseltäni ohi. Kasvimaalle sain sentään siemenet kylvettyä ja isäni veneen kevään ensi ajolle hyppäsin mukaan... mutta siinä ne sitten ruoan ja parin skumppalasin lisäksi olikin. Vappuaattona juhlaseurueesta oli nukkumassa 3/4 jo klo 21:20. :) Villiä...

7 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

No voihan harmitus tuon sun flunssasi kanssa - mutta tulee niitä vappuja vielä seuraavinakin vuosina. Ja sitä ennen juhannusta ja vaikka mitä. Ja se kesä.
Mukavaa loppuviikkoa sinne!

Pilvi kirjoitti...

Kauniita, ihania kuvia. Vappu on vain vappu - kevätkesällä joka päivä voi olla näin kaunista :)

sara kirjoitti...

Ihania kuvia olet silti saanut ikuistettua vaikka flunssa olikin riesana !

Jovelan Johanna kirjoitti...

Paranemisia sinne taas. Inhottavaa tuo vaiva, kun ei jätä sua rauhaan. Mutta ihania kuvia jaksoit silti ottaa. Superpiristäviä!

Voi hyvin ja ainakin paremmin!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiitos ihanat! Tänään vedettiin pohjat työpäivän jälkeen. Hirveä päänsärky, lähes mikreenimäinen. Onneksi särkylääke ja pienet unet pimeässä huoneessa auttoivat. Viikonloppuun uusin voimin! :)

p.s. en olekkaan oikein vappuihminen (paitsi että värikkäistä koristeista tykkään ja tietenkin kuplajuomista!)

Irmastiina kirjoitti...

Hei.
Akaasian Alta blogista tänne löysin ja heti lukijaksesi kirjauduin...:)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Unohtui ihan sanoa, että tervetuloa! :)