maanantai 20. toukokuuta 2013

Sunday chilling






Yksi historiankurssi olisi vielä loppuun saattamatta... saa nähdä ehdinkö, deadline pukkaa enkä jaksaisi stressata. Kirjan lukemisen lisäksi tästä pitäisi kirjoitta 10 sivun essee... huoh. Ehtii sen ensi vuonnakin, mutta koitan silti tsempata (pari sateista iltapäivää nyt kiitos!). 

Ja mikä tulee ajatukseeni parvekekukkien istuttamiseen siemenistä, niin kyllähän se oli hyvä. Tosin ajatukseni siitä, että versot puhkeaisivat jossain siinä kreikan matkani puolivälissä ei onnistunut... siellähän sitä sirkkalehteä pilkottaa jos toistakin joka purkissa. Pitää siis kuitenkin saada loman ajaksi kastelija (sillä jostain syystä en luota Kalastajan muistiin tässä tuikitärkeässä tehtävässä).

P.S. Otin työpaikan vastaan. Olen aika onnellinen! Tai onnekas! Tai ehkä molempia! ;) Vielä 9 aamua tätä kevättä ja sitten alkaa LOMA LOMA LOMA!

3 kommenttia:

sara kirjoitti...

ONNEA TYÖPAIKKASI JOHDOSTA ja tsemppiä tuohon esseeseen !! JAKSAA JAKSAA...loma häämöttää ja sitten relax vain :D

Kirsi kirjoitti...

Onnea työpaikasta! Ja matkasta. Olen niiiin kateellinen siitä. Ja ahkeruudestasi kukkien kasvattamisen suhteen. :)

Mutta lähden nyt lenkille nauttimaan auringosta ennen kuin noi toivomasi sateiset päivät tulee. :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiitos kiitos ja jaksaa jaksaa. :) Käyn huomenna irtisanomassa itseni yliopistosta, jee, tätä on odotettu!! Parin päivän päästä on todistuskin taskussa... Hiphei ja hurraa. Kyllä kelpaa sitten lomailla. Ja loppuelämähän onkin sitten pelkkää "lomaa", siis jos ei meinaa lapsia hankkia ;D Työt nyt aina hoituu, niiden hoituminen kun on pitkälle omasta asenteesta kiinni. Tällä alalla.