maanantai 29. heinäkuuta 2013

Miksi lähteä kauas, kun lähelläkin on kaunista?

Otsikon lausahdus pätee niin moneen. Kun katsoo tarpeeksi lähelle, ei välttämättä kaipaa niin kauas. Näin sanoo siis ihminen, joka lukee kirjaa, joka kertoo maailmanympärimatkaajasta. Hah.

Tässä matka sisältä saunalle makro-objektiivin läpi katsoen. Taas näytti maailma astetta kauniimmalle, kun katsoi sitä tarkasti.


Kuukkelin houkuttimia. Kanerva, ei Ile.
Kyllä syttyy.
Keko
Silver ja stearling
Ruoste
Syli

Neiti hyttynen

Varsinkin Johannalle tiedoksi, objektiivi on Canon makro 100mm (Canon macro lens ef 100mm 1:2.8 L IS USM, halkaisija 67mm). :) Pitäisi vielä tietää, mitkä noista tiedoista on olennaisimpia. :D Opeta minulle sitten kun opit!

Tänään kävin myös Näätämössä ja juttelemassa ihmisten kanssa Sevettijärven kylillä... siitä myöhemmin lisää.

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi juupeli kun nää sun kuvat on hienoja!!

Jovelan Johanna kirjoitti...

Kaunista kun ymmärtää katsoa, niinhän se on!

Teillä on tosi ihana lomapaikka. Katselin tuota aiempaa postausta ja on se vaan komea! Sitä on taatusti kiva laitella uuteen kuosiin :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Tykkään tuosta leipäkuvasta itse paljon! Ja arvaa kuinka kauan tuota hyttystä sai odottaa. No kauan. Ensin niitä inisi joka paikassa ja sitten kun pysähtyy odottamaan, niin non!

Hyvä lisäys Heli sulta sinne kamerapostaukseen! :) Kiits.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Johanna... kalastajalla on! ja hänen veljillään (eli teoriassa meillä ja hänen isällään). Saas nyt nähdä. Joka vuosi ajattelen, että tämä on varmasti viimeinen vuosi kuin tänne tulen, mutta aina sitä huomaa että jaa ollaan vieläkin yhdessä. :D Ehkä meillä on 7 vuoden kriisi ja sitten ollan happily ever after... nämä mökit ainakin antaisi siihen aihetta, ilakointiin, tykkään niin kovasti myös tästä paikasta. :D

SisustEllen kirjoitti...

Huikeita kuvia!!! Harmaantunut puu, rustiikkinen ruoste, luonnon sävyt...ja tuo leipäkuva on mahtava oivallus:) Terkuin SisustEllen♥

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiitos. Olivat niin hienon näköisiä siinä tummuneen puun päällä. Tai märkähän se sateesta oikeastaan vain oli.