maanantai 12. elokuuta 2013

Arki polkaistiin käyntiin oikein vauhdilla

Laiska loma on lopetettu. Miten sitä väsähtääkään kun "ei tee mitään". No, ensi kesänä ei saa laiskistua yhtä pahasti.

Loppulomasta hemmottelin itseäni oikein urakalla. Kävin kampaajalla, kasvohoidossa ja pedikyyrissä. Kyllä nyt on niin freessiä. Ja kaiken laiskuuden olen nyt korvannut (saa nähdä kuinka kauan) salikortilla. Koska pelkkä salilla käyminen ei herättänyt pitkäkestoista liikuntaintoa vaikka pariinkin kertaan sitä yritin kuluneen vuoden aikana, niin nyt sitten koitetaan ryhmäliikuntatunteja. Vaihdoin myös saliin, joka on 10 minuutin kävelymatkan päässä kotoa. Alku vaikuttaa hyvin lupaavalta! :) Jos tämä into nyt pysyisi. Ja siis kyllähän se pysyy vähintään siihen asti, että paino on palautettu lähtöpisteeseen. Lopulta ihme, etten tämän totaalilaiskan kesän aikana lihonut kuin 2-3kg. Mutta eihän tuo lähtökohtahtakaan nyt mikään ihanteellinen ollut.

Joskos tämän työelämään pysyvästi siirtymisen kautta saisin nyt opeteltua myös VIHDOIN pysyvän liikunnallisemman elämäntavan. En jaksa enää edes toivoa ihmeitä, mutta ehkä se silloin onnistuu. On se vain käsittämätöntä kuinka paljon parempi olo on, kun on käynyt hikoilemassa tunnin tai puolitoista. Miksi sen aina lopettaa? Miksi Miksi Miksi?

No, ei saa olla itselleen liian ankara. Tässä myös kovasti odotan, että työt pääsisivät kunnolla käyntiin. En mitenkään suurella uuden opettajan innolla (mitä lehdet tuntuvat hehkuttavan - ainakin opettajalehti), vaan että pääsisi oikeasti jo asiaan ja opettamaan. Nämä pyöritään ja katsellaan päivät ovat itselle vähän hankalia. Mutta eiköhän kaikki tällä viikolla selviä. Nyt on jo työpuhelin kourassa, oujee! :) Huomennahan ne lapsukaiset jo saapuvat. Hauskaa alkaa seurailemaan opettajien toimia ja ihana päästä tekemään yhteistyötä kokeneempien kollegoiden kanssa. Asiahan on minua vähän ahdistanut, mutta nyt olen tajunnut kuinka hieno mahdollisuus tämä on. Ja riittähän minulla niitä omia tuntejakin ihan kivasti.

Sunnuntai kului vielä Airistolla tyynestä merestä nautiskellen. Moista tyyneyttä ei ihan joka päivä näe merellä. Illalla palkitsin lötköilyn bodypumpilla ja bodybalancella. :) 


Kalastaja opetti, että minun puhelimessa on panoramakuva ominaisuus. Ei ole helppoa pyörittää kameraa niin että horisontti pysyy samassa tasossa. :) Mutta pitääpä alkaa kuvailemaan enemmän tuolla omaisuudella. Ja ehkä muutenkin tutustua tähän kalliiseen teknologiaan jota on tullut hankittua.


Mutta sellaista tänne. Uutta aktiivisempaa arkea odotellessa. Ehkäpä aktivoidun samalla bloginkin kanssa. Ja se Kreikan loppulomakin on vielä esittelemättä! :)

2 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Anna mennä vaan täysillä kun alkuun pääsit. Sitähän vaikeimmaksi väitetään.

Aktiivista arkea sinne:)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Hyvältä myös tuntuu! Kiitos :)