maanantai 13. tammikuuta 2014

Allmän väg upphör
Nyt on iskenyt neuloosi...
Aurinko ja lumi vievät myös mielen enemmän ulos kuin koneelle...

Mutta kaikkea varmasti aikansa taas.

Olen myös pitänyt (salaisen) uudenvuodenlupaukseni, olen kirjannut joka päivä ylös 5 positiivista asiaa päivästä. Melko positiivista!

Aamut eivät kyllä vieläkään ole kertaakaan mainittuna. Kuinka inhottavaa se onkaan nousta sieltä lämpimien untuvien välistä tähän kylmään maailmaan? Ou nouh. Liekö täysikuu vai mikä vienyt myös yöunet. Ei kiva.

Tämä on nyt IHAN naurettavaa, 
mutta salaa toivon että olisi jo kevät. :D

Tiedän, 
ei saa,
 talvikin on ihanaa aikaa.
Kun on ne kunnon varusteet.

Kuten kuvista näkyy. Eilen kävimme siis ulkona. Eli perillä. Vai miten se Partioaitan slogan nyt menikään? :)5 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Ihania kuvia. Voisin oleilla noissa maisemissa oli sitten kesä tai talvi. Saaristo se on täynnä ihmeellisen ihania paikkoja.

P.S. Ok, myönnän, en minäkään niistä aamuista tykkää, koska silloin maailma tuntuu liian kylmältä paikalta, oli sitten saaristossa tai ei ;)

unelmienpuoti kirjoitti...

Kyllä tollaisissa maisemissa kummasti kävelee !! Kevättä täälläkin odottelen vaikka siihen on matkaa vaikka kuinka...riittää että tuo keltainen mollukka ilmoittelisi välillä itsestään :)

Tuula's life kirjoitti...

Ihania saaristokuvia! Saaristo on niin kaunis kaikkina vuodenaikoina. Minä vielä odottelen meren jäätymistä, että päästään sinne omalle saarelle käymään. Valoisia päiviä!

seijastiina kirjoitti...

Oikein ihania kuvia minustakin ♥

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kiitos. Etsivä löytää sanotaan, ihan kotiovelta ei moisia maisemia sentään aukene. :) Suurin osa kuvista on muuten Airiston lomakylästä (tms.), en ole siellä koskaan käynyt ainakaan maantietä pitkin ja kävimme katsomassa miltä siellä näyttää talvella. Hiljaiselta. Kesällä voi olla enemmän hulinaa, liikaa mökkejä ja taloja ainakin omaan makuuni.