sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Jo joutui armas aiiiikaaa ja... eiku...

...sehän olikin ihan väärä vuodenaika.

Melkosta hulabaloota on tämä elämä. Muutin sittenkin taloon keskustassa. Viikon asuin, outoja tunteita keuhkoissa. Viikonloppu jälleen mökillä, parempi olo. Tulin sitkeästi takaisin keskustaan... ja varmaan loppuviikosta pysyvä muutto takaisin mökille. Voi peeveli sentään.

Ja jottei elämä olisi liian helppoa, minäpä päätin sitten vaihtaa työpaikkaa lennosta kesken kauden. :D No, on tasainen tili tiedossa kesälomiin asti, ellei ihan hullusti asiat mene. Näin saan ansaitun palkan myös joululomalta. Mahtavuutta. Mutta melkosta hulabaloota se tähän kaikkeen tuo. Huomenna alkaa arki uudessa paikassa ja olen TODELLA innoissani. Vihdoin hetki itse itseni pomona ja kaikki on kiinni vain ja yksin minusta. Haastetta piisaa ja se jos mikä on tarpeen. Omissa arkisissa ongelmissa ei meinaa hermo kestää, tarvitsee todella työtä ja siten muuta ajateltavaa. Ensimmäinen tehtävä on kopioida muksujen kanssa tämä juuri toisessa paikassa valmistunut jouluseinä uudelleen, tietenkin vähän kehitettynä. :D Ja sitten tietty tuo toinenkin seinä. Näistä tuli niin hienoja, että pakko esitellä...
Huomaa muuttolinnut ja pesässä nukkuva siili. ;)
Koska työmatka muuttu ehkä turhankin pitkäksi ja myös maastollisesti haastavaksi tällä uudella yhdistelmällä, hakusessa olisi uusi auto. Nelivedon melkein tarvitsisin, mutta budjetti riittää vain Suzukiin, enkä tiedä voiko niihin luottaa Suomen talvessa? Eli tavallista turvallista peruspeliä tarvitsisin, olisiko kenelläkään suositella mitään. Budjettini on alle 10 000€, eli turha uusia mainostaa. Luottoluokitukseni ei ole kovinkaan korkealla pankissa talon takia, joten autoliikkeiden rahoituksella joudutaan menemään. Ja ne korot tiedetään... :( Tarkoitus olisi kevään mittaan maksaa mahdollisimman paljon siitä pois.

Silloin kun mikään ei ole varmaan, tee sitä mikä tekee sinut onnelliseksi! Tätä kehoitusta olen noudattanut koko syksyn, ja olo on ajoittaisia masennuspäiviä (kuten tätä päivää) lukuunottamatta melko hyvä! Ihmisellä on taipumusta selviytyä. Niin sinullakin!Kirjoittajan tämän hetken residenssi... :) 
Oishan tämä mulle kelvannut... 
nenä vain on eri mieltä.
Ryijyn ainakin pelastan.


Onneksi edes maanantain avantokerhon kokoontuminen on ja pysyy!

1 kommentti:

unelmienpuoti kirjoitti...

ONNEA UUTEEN DUUNIIN :) ja ihanaa Joulua sekä onnea vuodelle 2015