lauantai 12. tammikuuta 2013

Kaarinassa


Rakastan isoja ikkunia! Mutta en ihan täysin ymmärrä näitä taloja rivitalolähiössä, missä edessä ja sivuilla olevien ikkunoista voi vapaasti tiirailla mitä sisällä tapahtuu. Ja toisaalta mielestäni on älytöntä hankkia isoikkunainen asunto ja peittää se sitten kokonaan sälekaihtimilla!! Mutta jokainen tavallaan... ;) Merelle aukeava nämähän olisivat aika mahtavat - ja kai nuo aukeekin merelle (ja siihen rivarilähiöön kanssa).


Kävin vaihteeksi kävelyllä kirpakassa pakkasessa Kaarinassa. Meinasin masentua koko kylän kanssa, kun on niin ruma se Kaarinan keskusta. Mutta onneksi löysin vähän syrjemmäs. Vaikka hyvä kai sitä rumuuttakin olisi välillä kuvata, ehkä sielläkin on jotain kauniita yksityiskohtia? 60 minuutin kevyen kameran ulkoilutuslenkin jälkeen viihdyin 75 minuuttia kuntosalilla. 

Nyt lasillinen punaviiniä.

4 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Oletkin sitten käynyt ihan lähettyvillä. Ja olen kyllä samaa mieltä kanssasi - tämä minun kotikaupunkini keskusta on varsinainen rumilus. Mutta on täällä onneksi kauniitakin paikkoja. Ja Turku lähellä. Ja saaristo!
Ihanaa viikonloppua sinulle!

Lady of the Mess kirjoitti...

Vielä tämäkin - blogistani löytyy tunnustus sinulle!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Oi kiitos! Käyn heti katsomassa ja vastaan kun saan aikaiseksi. Onneksi alkuviikko on "löysää" kotona työskentelyä ja urheilua. ;D

Nonna kirjoitti...

Ja ihania nämäkin kuvat! Kiva, että joskus pilkottaa aurinkokin, ja että silloin pääsee kuvailemaan!