torstai 24. tammikuuta 2013

Sopivasti syrjässä

Unelma


6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

OI!! Olis kyl minunkin unelma :)

Virpi kirjoitti...

Ja minun : )..

Heli kirjoitti...

Ja minun. =) Melkein tollasessa mä tosin jo asunkin, vähän syrjässä, pellot ympärillä, puutalossa... Ne hepat kyllä puuttuu vielä... =)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Niin minä en ehkä noita hevosia tarvis, mutta lampaita vaikka. Tuon hirsirakennuksen perusrunto on tosian 1700-1800-luvun vaihteesta, ja lisäosakin siihen on toi rakennettu ja verhoilut varmasti vaihdettu. Mutta niin se puu vain kestää. Kyllä puutalot on parhautta.

Millastakohan liimapuuta ny nykyajan hirsitalot mahtaa olla? Mitä noilta toimittajilta siis saa kohtuu valmiina pakettina?

Heli kirjoitti...

Kyllä ne taitaa jotain liimapuuta olla. Joku sellanen rakenne niissä on, että ovat lämpimiä, lämpöhirsihän se taitaa muuten ollakin se sana. Ja sitten ne on jotenkin sillein liimattu syyt eri suuntaan tms, ettei se puu lähde kiertämään ja vääntymään. Eli mitään runko per hirsi juttuja ne ei ole kuitenkaan.

Jos saisin rakentaa uuden talon, tahtoisin ehdottomasti hirsitalon. Me jo aikanaan piirrätettiin hirsitalo Mammuttihirrellä, mutta ei sit kuitenkaan uskallettu sellasiin lainoihin. Tosin ei olis varmaan saatukaan.. Se talo oli itse asiassa mun suunnittelema (se tyyppi sit vaan piirsi sen valmiiks), sanoisin että just sellanen minkä tahtoisin, perustalo ilman mitään krumeluureja.

Anonyymi kirjoitti...

vitsi sait kyllä hyviä kuvia, vaikka oli jo niin hämärää! voisit mulle lähettää vaikka spostiin ton kuvan mein kodista <3 ?

-S-