perjantai 4. tammikuuta 2013

Kuvia vol. 3


Selasin kaikki vuoden 2012 valokuvat läpi ja poimin siinä samalla kaikki (ei ihmisiä sisältävät) kuvat joita jäin katsomaan vähänkin pidemmäksi aikaa. Olen vuoden 2012 aikana ottanut yllättävän paljon hyviä kuvia ihmisistä, se on myös aihe joka kuvauskohteena minua kovasti kiinnostaa. Saa nähdä josko niitä jatkossa näkyisi enemmän täällä blogin puolellakin.

Lataamani kuvat ovat ihan satunnaisessa järjestyksessä, mutta niissä kaikissa on jotain miksi niistä pidän. Toivottavasti pidätte tekin. :) Yhteensä kolme postausta kuvia. :)

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Aivan loistavia kuvia, joka ainoa!!! Oot sä kyllä melkoinen kuvaaja!!

(Hiukan kyllä suretti tuo pupu kissan suussa... =) Näyttää nääs ihan meidän toiselta pupulta, joka paraikaa pomppi tossa lattialla.)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Olihan se vähän traagista, löysi jonkun rusakon pesän. Edellisen kintut taitavatkin tuossa näkyä. Toisaalta rusakoita on täällä niin hirveästi ja katti oli niin ylpeä ensimmäisestä uudessa kodissa saadusta kunnon saaliistaan. Kissa asui ennen siis puhtaasti maalla ja oli aidosti tarpeellinen hiirien syöjä. Joten soin hänelle sen ilon siinä tilanteessa. Jos sama toistuu ensi kesänä saa kyllä jäädä arestiin että rusakot ehtii kasvamaan isommiksi. Toivottavasti eivät rakenna pesäänsä samaan paikkaan. Toisaalta täytyy sanoa etten ole koskaan kokenut kauhean huonoksi asiaksi kissojen saalistusviettiä, toisethan sitä kavahtavat. Mutta kyllä tuo pari kissatonta vuotta selvästi lisäsi pieneläinten määrää meidänkin tontilla... Että on sillä toisaalta merkitystä ja ymmärrän että kaupunkialueilla ottaisi ehkä itseänikin pattiin jos mun lintulaudan vieraita käytäisiin napsimassa :) miksi tästä nyt kirjoitan? En tiedä. Ehkä halusin puolustella ettei tuo kissa nyt mikään tappokone ole. Tuo oli vain sellainen kotoutumishetki joka on jäänyt elävästi mieleen. Ainahan sitä vähän huolissaan on tuollaisen eläkeikäisen kissan kodinvaihdosta.

Heli kirjoitti...

En mä sillä että olis paha asia. Eka katoin vaan että siinä oli orava kunnes tajusin että pupuhan se olikin. Ja sattui vaan olemaan niin saman värinen kuin toi meidän toinen.

Meilläkin kissat saa ihan vapaasti toteuttaa itseään. Tai siis nykyisin enää toi yksi kissa kun toista ei ole. Arvaa vaan miten monta kertaa oon katsonu, että kas vain, taitaapi olla kuovin poikasen jämät pihalla... ja milloin minkäkin. Me asutaan onneks sillein, ettei muita taloja ole lähellä eikä pääse naapurit valittamaan kissasta ja sen saalistelusta. Tuskin edes ottaisin kissaa johonkin lähiöön, tai ainakaan ulkokissaksi. Mun mielestä kissan täytyy saada saalistaa vapaasti ulkosalla.

Sitä muuten tässä mietin, että eihän kai rusakot mitään pesää tee? Eiks ne jätä käytännössä sen ainokaisen (?) poikasensa (vai onks niitä monta? ja jättää jokaisen??) johonkin kyhjöttämään ja sit käyvät imettämässä kerran päivässä tai jotain.

Niin ja meidän tontilla on ollu kans kerran pikku pupu. Raatona. En tiiä kuka oli ollu asialla... kissat siis vai kenties koira?? Ihan suojatonhan se pupunen on kun mamma sen sillein taivasalle jättää.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Silleenkö ne toimii?? Pitääkin tutustua. 3 poikasta tuo raahasi, joten vois olettaa että niitä voi syntyä useampia. :)