torstai 3. tammikuuta 2013

Maatalon emäntä hakusessa?

Siltä tämä lookkini alkaa näyttämään. :) Melko matamiksi tässä jo itsensä tunteekin, kun ystävät lentelevät ympäri maailman ja minä jaksan iloita kotona pienistä asioista. ;)

Mutta minkäs teet, pakko tänne loskan keskelle oli vihdoin hankkia ehjät kaupunkikumisaappaat. Keltaisia hai-saappaita olen haaveillut, mutta jättänyt ostamatta koska kaikilla on hai-saappaat, siis ihan kaikilla. Joskus muinoin crocsin saappaita sillä silmällä katselin niiden keveyden takia, mutta unohdin ne sitten. Tänään satuin näkemään nämä ihan samat crocs saappaat kaupunkivisiitillämme eräällä tytöllä ja ne näyttivät niin hyviltä hänen kapeasäärisissä jaloissaan. Joten johan syttyi sydämet silmissäni. Miten satummeikaan Kalastajan toiveesta käymään Partioaitassa ja siellähän ne kaunokaiset minua sitten odottivatkin 40% alennuksella. Woh! Aikaa kohtaamisemme ja kassan kilahduksen välillä ehti kulua ehkä minuutti. Vieläkään en ole katunut! 29€ on mielestäni ihan kohtuullinen hinta, varsinkin jos nämä ovat yhtä kestävät kuin crosit yleensä.
Tuo sininen farkkukangasta muistuttava puuvillamekko on muuten petrabarin peruja, sain sen ehkä joskus 5 vuotta sitten? Yli vuoden siinä oli vetuketju rikki ja odotti tuossa to do- kasassa korjaamistaan. Nyt lomalla olen vihdoin sen to do- kasan purkanut ja tämäkin mekko pääsi taas käyttöön. Helmaan lisäsin vielä tuollaisen valkoisen pitsin. Ajattelin ehkä enemmänkin modifioida mekkoa, mutten oikein vielä tiedä mihin suuntaan... lisää pitsiä vai ehkä sittenkin jotain muuta? Värjääminen ei tule kysymykseen, koska ompeleet on tehty keinokuitulangalla eivätkä värjääntyisi. Minkä värin kanssa sopisi vaaleansiniset ompeleet? En ole itse ainakaan keksinyt mitään sellaista väriä.

Olen muuten vihdoin hurahtanut pähkinöihin (parempi kai nekin kuin sokerikarkit ja suolasipsit). Pähkinöitä on punnitse ja säästä kauppa pullollaan. Varsinaienen herkkujen aarreaitta. Namskista nam. Tänään astelimme sisään ensimmäisen kerran... emmekä varmastikaan viimeistä.

wasabimaapähkinöitä 
cashewpähkinöitä paahdettuna chilillä, pippurilla sekä sokerikuorrutteella
Koska miehen toimesta shoppailureissulle päädyimme (kuinka tylsä hänen mielestään tämä kaupunki oikein on?), niin ostin sitten samaan syssyyn jo vuoden harkinnassa olleet uudet uimalasitkin. Kyllä nyt kelpaa taas polskutella. Tänäänkin otimme 2,5h kuntosali + uimahalli kuntoilut heti aamupäivästä. Hyväähän se tekee, mutta jotta kolme kertaa viikon sisään... onneksi ylikunnosta ei silti ole vielä pienintäkään pelkoa. :)

Mutta jotain tänään tapahtui mikä sai minut yhtäaikaa pelästymään että ilahtumaan. Kalastaja oli harrastanut minun lempiharrastustani kirjoittaessani vuoden ensimmäistä työhakemustani (sormet ristiin). Ja tässä hänen löytönsä:


Pitäisikö tästä kenties päätellä, että haaveeni saattavat ehkä joskus toteutua? :) Tosin meidän mahdollinen talo tulee ehdottomasti olemaan kartanonkeltainen, edeltäjänsä mukaisesti. Ja mielellään myös mansardikattoinen. ;)

Täytyy myöntää, että valmiita järkeviä rinnetaloja on hyvin vaikea löytää. Oikeastaan sellaista ei ole tullut vielä vastaan. Tässä on kieltämättä järkevin pohjaratkaisu johon olen itsekään koskaan törmännyt ja ainahan rahalla kaikki on muokattavissa. Mutta en nyt nuolaise ennen kuin tipahtaa. Niin moni asia on vailla ratkaisua ennen mahdollista lainanottoa ja rakennusluvan hakemista, kuten vaikkapa ne kohtuu vakituiset työt... Miten se tuntuukin tässä vaiheessa niin absurdille ajatukselle. Se tämän päivän hakemuskin meni vain kevään kestoiseen työhön, joka minua kyllä ihan oikeasti kiinnostaa. Valitettavasti vain huomasin ilmoituksen samana päivänä kun haku umpeutui, jotta eipä tuo hakemus nyt mikään kovin maata syleilevä ollut. En vain voinut olla hakematta, kun työ kuulosti kuin nenä päähän minulle sopivalta. Saas nähdä tuleeko mitään vastausta.

2 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Saappaat on kyllä somat - ja very good price!
Toivottavasti lykästää sen työpaikan kanssa - pidetään peukut pystyssä - mä pidän jopa mun vaivaisenluuvarpaani pystyssä - se on niille hyvää jumppaa;)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Saappaat oli kyllä bueno ostos. Vieläkin happy happy.

Ei ole työpaikasta mitään kuulunut, jotta saapi nähdä. Pääasia että sain laitettua hakemuksen, muuten olisi harmittanut etten edes yrittänyt. Tilanteet ovat taas muuttuneet siten, että nyt toivon saavani lähinnä sijaisuuksia eri kouluista. :D Sekin tosin vaatii suurta aktivoitumista että niitä saisi. Kauheeta haipakkaa nämä tilanteet muuttuu koko ajan. Toki tuon hakemani työnkin haluaisin, mutta uskompa että siellä on monia joilla on terveystiedonopettajan pätevyys ja itse ainakin ottaisin heidät ohi muiden. :D