torstai 28. maaliskuuta 2013

Mitään en kasvata...


En ainakaan tunnusta!

Viikko hujahti ihan silmissä. Olen siivonnut ja siivonnut, sitten vähän vielä siivonnut. Huomaako sen? No ei. Mutta kyllä on keittiönkaapit nyt ojennuksessa ja vähän muukin. Silti on vieläkin liikaa tavaraa. Mihin niitä tunkisi. Lähinnä noita kirjoja ja kankaita... kaikki ovat tarpeellisia, mutta eivät juuri nyt.
Kohtasinpa tällä viikolla myös luokan johon en saanut oikein mitään tatsia. Tervettä vaihtelua sekin. Mutta yllättävän uuvuttavaa ja turhauttavaa. Kysyivät tulenko uudelleen, vastasin rehellisesti että en tiedä jaksanko, kun ei ole pakko. 8)

Meille tuli pääsiäiseksi teini kylään. Ensimmäinen kysymys sisään astuttua oli "Mikä on teidä wlanin salasana?" Dah. Koska olemme tavallaan varamummula, niin pitäähän hemmottelukin olla kuin mummulassa. Voi tuota limpparin määrää, tekee oikein pahaa. Tunnen itseni vanhaksi. Vahvistaakseni tuota tunnetta, laitoin lenkkivaatteet kauniisti henkariin odottamaan aamua. Saa nähdä tuleeko käytettyä.
Tervetuloa kaikki hassut uudet lukijat. :)

3 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hähää, sulle on kasvamassa viherpeukku. Lällällää ;P ;D

Hauskoja hetkiä teinin kanssa. Ihan paras keino tuntea itsensä hetkellisesti aikuiseksi ;D

petrabar kirjoitti...

helou helou! mistäs noi kivat ruukut on kotoisin? täällä pitäisi myös saada joku yrttiplantaasi aikaan...

saman väriset pääsiäistulppaanit löytyy myös täältä :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Nuo ruukut on Ruotsin lahjasta Suomelle, Tigerista. :D Maksoivat 3 (tai4) € kipale. Ihan huiput. Olin varma että falskaavat saumoista, mutta ei ole suojapaperit vielä ainakaan kastuneet... Siellä oli muunkin mallisia.

Jovelaska, mulla on jo viherpeukku. Kasvatusolosuhteet eivät vain ole optimaaliset :) Levottomalle ihmiselle tämä harrastus on vain vähän haastava. Pitää aina löytää kasvien hoitaja katoajoiksi. Enkä tarkoita kasvikatoa, vaan itseni katoa paikalta. :D Nyt jouduin suunnittelemaan erityisesti nuo chilit muuttokykyisiin astioihin.

Koitan silti panostaa tänä vuonna laatuun, eli siitä vähästä mitä kasvatan tulisi oikeasti jotain!

Ja teinit... käsittämätön maailma. Melko peli- ja tietokonevoittoinen.