torstai 14. maaliskuuta 2013

Tikusta asiaa...

Aina on oikea aika polttaa kynttilöitä.

Aamulla ennen töitä...




Ja illalla töiden jälkeen...




Vai väittääkö joku vastaan? :)

Jos rehellisiä ollaan, niin kuvat ovat kyllä samasta hetkestä, testailin pari päivää sitten vähän valotuksia kun en muutakaan jaksanut. Ei tämä siltikään poista sitä, että valon kanssa elämme mielestäni parasta aikaa juuri tähän aikaan vuodesta. Aamulla on valoisaa ja ilta tulee juuri sopivasti silloin kun onkin syytä jo rauhoittua kotiin.

Mitä tulee tuohon jaksamiseen niin arvatkaa kellä on taas nenä aivan tukossa ja olokin hieman voimaton. Kyllä, minulla. Siksi kävin juuri ennen apteekin sulkeutumista kaappamassa hyllystä tämän:



Saa luvan auttaa edes vähän. Tämä flunssa (taimikäsittenikinäonkaan) on kyllä sitkeää sorttia. Töissä olen onneksi jaksanut käydä, vaikka tänään kyllä alkoi pää jomottamaan jo aamusta. En siis oikein tiennyt olinko iloinen vai surullinen kuullessani että sijaistamani opettaja päättikin tulla töihin jo huomenna. Eli ilmeisesti kesken sairasloman? Olisin ihan mielelläni tehnyt huomisenkin kun vauhtiin pääsin. On ollut ihana viikko kun on oikeasti päässyt opettamaan sekä isoja että pieniä. Eniten ehkä siis harmittaa juuri se, että tajusin todellakin olevani vain sijainen, vielä se oma pysyvä työpaikka on niin kaukana. Haluaisin oman luokan heti heti heti. :)

Mutta jos nyt kävisi kuitenkin laittamassa auton johdon päähän, näyttää taas ihanaa yöpakkasta. :) Ei sitä tiedä vaikka joku minua huomenna silti töihin kaipailisi (vaikka just tuli paikallisuutisissa ettei päiväksi yleensä soiteta ja olen viikolla jo kieltäytynyt useasta keikasta koska luulin viikkoni olevan täynnä... siksikin muuten ehkä harmittaa!). 

Mutta mitäs sitä harmittelemaan, nyt pitää nauttia mahdollisesta vapaapäivästä! Ohjelmassa vaikka pientä siivousta, kirppistelyä ja aiemminkin suunnitelmassa ollutta serkkutyön matematiikan ylppäreihin preppaamista. Eilen kävin opettamassa yhtälöitä ja huomenna sitten jotain muuta. Ehkä tämä projekti olisi pitänyt aloittaa hieman aikaisemmin, jotta tulokset olisivat olleet varmat. En tiedä miten kävi serkkutytön, mutta itse sain oikein kiksit taas laskemisesta... olisikohan sittenkin pitänyt opiskella matikan opettajaksi. :D

tsing tsing, ehkä yksi siiderikin illan piristykseksi!

Hauskaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

Voit hitsi tota sun tautia :( Antaisi jo periksi ja ymmärtäisi pysyä pois. Onneksi siitepölykaudesta lupaillaan lyhyttä. Itselläni on taas sen osaston harmeja, joten iloitsen jo etukateen siitä, että silmiä tarvitsee raapia normaalia lyhyemmän ajan ;D

Magee tuo kynttiläkuvafeikkaus. Oivaltava!

Mitäköhän mäkin tähän aikaan teen hereillä? Ei olisi mikään pakko. Herään yleensä vasta tuossa puoli yhdeksän maissa. Ehkä se on tuo ihana valo, joka mut herätteli. On siinä vaan kaikki maailman ero herätä valoon tai pimeyteen.

Hauskaa viikonloppua sinne :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Tiedätkö jovela mikä nyt kukkii (tai pöllyttää muuten), kaulani kukkii nimittäin aina tähän aikaa vuodesta... Enkä oikein tajua mikä sen voi aiheuttaa. Tosin en kyllä ole yrittänyt edes selvittää vielä. Allergiatesteissä ei aikanaan löytynyt mitään...

Hauskaa viikonloppu Jovelaan!