maanantai 4. maaliskuuta 2013

Saunaa, pullaa...

Valoa tunnelinpäässä. Nyt ei asialistalla ole enää kuin omituinen paineentunne päässä ja silmässä!!! Voiton puolella siis vihdoin. Huh. Lienikö aurinkoisella ilmalla, saunalla ja tuoreilla korvapuusteilla merkittävästikin parantava vaikutus? Harmi että tänään on taas harmaata ja olokin sen mukainen... väsynyt ja harmaa. Pläh. Josko kevyt lumenkolaus nostattaisi mielialaa.


Tänään tarjottiin työksi sairaan lapsen hoitoa 8h. Sattuneista syistä en uskaltanut ottaa vastaan. Ärsyttää. Todellisuudessa ei olisi varaa kieltäytyä enää yhdestäkään tarjotusta keikasta, on se sitten mitä tahansa. Haluan takaisin kehiin... sosiaalista elämää... ja silleen. Kalastajakin lähti kahden viikon loman jälkeen taas pois. Olipas hälläkin vähän ankea loma tälläisen vaivaisen kanssa. ;) Vaikka eipä ihan terveenä pysynyt lopulta hänkään. Meni kivat suunnitelmat ihan plörinäksi, harmittaa sekin.

Päivä 4. Aihe: "Haluan, tarvitsen"


2 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Sehän se on yksi inhottavimpia puolia tässä sairastamisessa, kun menee kaikki suunnitelmat pieleen! Mutta kyllä me tästä vielä noustaan. Valoa tähän päivään!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Peukut ylhäällä nenä eteenpäin :D