tiistai 29. tammikuuta 2013

Rannoilla
 
Kotimerikotka


Väylä


Musiikintentit läpäisty kunnialla. Kappaleita en oppinut tehokkaasta harjoittelusta huolimatta täydellisesti, mutta riittävästä (en tajua mikä siinä on niin vaikeaa? se pakko? ulkoa opettelu ei koskaan ole ollut minun juttu, vaan koitan nykyään panostaa enemmän siihen ymmärrykseen. Mutta mitään muutakaan keinoa en keksinyt kun en tajunnut niistä sinfonioista/orkesterisarjoista/aarioista mitään). Paitsi sitten kun myöhemmin päivällä luimme tenttiin yhdessä ja eräs fiksu vähän avasi sinfonian/ooppera perusrakenteita. Aikakaudetkin loksahtivat kohdilleen ja opetusmenetelmät nyt sivuavat suoraan yleisiä taidonoppimisen perus periaatteita. Varsinaista asioiden pikaoppimista tai sisäistämistä, mutta asiat loksahtelivat kolisten kohdilleen ja tentti meni oikeasti hyvin vaikken ikinä olisi aamulla moista uskonut. Hyvä näin. Kyllä yhteistyössä on voimaa.

Nyt on aikaa uinua/sairastaa vielä yksi päivä jonka jälkeen olen päättänyt olla terve! Atshii ja snif.

4 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Onnittelut tentin läpimenosta. Ja hienosti vielä. Ja kiitos kuvista - minusta on kiva katsella kaunista, talvista luontoa - mutta liikkumaan minua ei sinne saa. Ei.
Mukavaa viikkoa!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Hassu nainen! :)

Toivon että helmikuusta tulisi oikein kunnon pakkas kuukausi. Ja toivon, että tämä alati enemmän tukkoon menevä nenäni päättäisi avautua...

...lähtee katsomaan josko kaapissa olisi duactia.

Oikein ihanaa viikkoa rouva sekasotkulle myös! ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva kun löysin blogiisi, jäin heti lukijaksi! Meri ja kaikki sen karuus on lähellä sydäntäni - 18v elämästäni saaressa asuneena. <3

Saariston kasvatti kirjoitti...

Mukavaa! Itsekin löysin blogisi vasta pari viikkoa sitten. :) Itsekin asuin lähes 10 vuotta saarilla, tosin sellaisilla isoilla kaupunkien yhteydessä olevilla. Saa nähdä josko joskus taas pääsisi saarelaiseksi, oma laituri ja rantasauna ja silleen. :)