sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Muistikirjaan dokumentoitu maaliskuu, päivät 1-3.

Heis,

koska voimani palailevat hyvin hitaasti, aivan liian hitaasti (en tajua, en käsitä, pakko soittaa huomenna taas lääkärille kun henki kulkee niin raskaasti), päätin aloittaa kuukauden rennosti. Pientä tuskahikeä tämäkin projekti on aiheuttanut, miten istuminen voikin olla niin raskasta?, mutta ajattelin sinnitellä projektin kuitenkin loppuun. Kyseessä on nimittäin Hupsistarallaa- ja Ikomi-blogien maaliskuun muistikirja haaste:


Ohjeisiin voitte tustua lähemmin ko. blogeista jos kiinnostaa. Tiivistettynä ideana on, että he antavat maaliskuun jokaiselle päivälle aiheen ja osallistujat sitten tekevät aiheen pohjalta vapaasti haluamansa kaltaisen muistikirjasivun. Olen monta kertaa aiemminkin halunnut osallistua vastaaviin haasteisiin ulkomaisissa blogeissa, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Tässäpä siis kolmen ensimmäisen päivän haasteet ja toteutukseni. Jatkossa koitan päivittää tuotoksiani päivittäin tai vähintään kahden päivän välein. Erityisen paljon pidän itse tuosta kannesta ja kolmannen päivän haasteen toteutuksesta. :)

Päivä 1. Aihe: "Etukansi"


Päivä 2. Aihe: "Minä"


Päivä 3. Aihe: "Kevät fiilikset"Jälkimmäinen vielä "lähikuvissa", kun tuosta kokonaiskuvasta tulikin nähtävästi epätarkka.


Että sellaista. Tänään ajattelin uskaltautua hitaalle ulkoilulenkille, iltapäivällä ystäväni lämmittää minulle saunan. Onni on ystävä joka muutti naapurista vielä lähemmäs naapuriin. Vieläkään emme suoraan toistemme ikkunoihin näe, mutta eiköhän he seuraavaksi muuta jo ihan kylkeen. :D No ei vais, toivon yhä pääseväni kauas tästä asunnosta... kauas kauas kauas. Ystäväni naapurissa olisi kyllä asunto myynnissä... harmi että taloutemme ei vieläkään ole pankin mielestä siinä kuosissa että laina heltiäisi, saati että meillä tosiaan olisi sitä varaa maksaa. Mutta ehkä jo ensi vuonna tähän aikaan... ehkä. TOIVOTTAVASTI!

P.S. Muiden sivuja voi käydä tarkastelemassa myös täällä:

Ihan mielettömiä... uuh ja ooh! Tässä muuten ideaa kouluihinkin, hyvin vastaavaa skräppäystä voisi harrastaa myös oman luokan kanssa, joskin jollain "opettavalla" teemalla.

Ei kommentteja: