keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ostin tulppaaneja, 2 euroa nippu. Halpaa oli. Kaksi nippua ostin. 

Kävin tänään tekemässä minipäivän vanhassa tutussa työpaikassa, ihana nähdä tutut pienet lapset. Ihanat tytöt jotka pyörivät jaloissa, saavat tuntemaan että olet tehnyt työsi hyvin, ollut henkisesti ainakin läsnä. Ei he muuten ilakoisi. Huomenna kanssa. Iltakoidaan yhdessä. Sitten pääsekin taas kolmeksi päiväksi kouluun. Ihanaa olla terve, ihanaa että on taas vähän töitä. Yes. Me like. Viikonlopuksi kiitos pakkasta ja kevään toivottavasti viimeiset hiihdot.

4 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

Bloggerissa lienee joku häikkä pysyvästi tai sitten mun uudessa blogsussa on joku asetus vinksallaan. Mä meinaan tulin taas kommentoimaan sun edellistä postausta.

Melkoinen aarreaitta se ullakko! Mä en malttaisi olla tonkimatta sitä puruja myöten - sanoo hän, joka ei ole omalle ullakolle vielä uskaltanut edes kiivetä ;D

Saariston kasvatti kirjoitti...

Kaikki aikanaan. Ei ole kuitenkaan paikkaa aarteille vielä, joten odottakoot siellä missä niillä on ollut hyvä olla jo ties kuinka kauan :)

Pilvi kirjoitti...

Hei, hyvä kun löysin tänne kivaan blogiisi. Näyttää siltä, että jaamme samoja kiinnostuksenkohteita : )

Saariston kasvatti kirjoitti...

Tervetuloa. Olen lueskellut blogiasi myös, onneksi olet päässyt toteuttamaan unelmiasi, paikkanne näyttää ihanalle. Todelliselle unelmalle.

Itse ajattelin priorisoida seuraavan tavoitteeni työn saantiin ja veneen ostoon/kuntoon laittoon. Ehkä miehelle joku pieni saaristolaismajakin pitäisi hankkia työpäivien jälkeiseksi iloksi (ja myös kesieni yhdeksi lepopaikaksi). Mutta kaikki aikanaan. :) Asioilla on tapana muuttua hirveän nopeasti.