perjantai 4. lokakuuta 2013

JEE!

Talokaupat tehty! Vihdoin!

Välittäjä veti alta riman, loppuun asti. Eikä edes ymmärtänyt mistä kiikastaa, vaikka olen hänelle sen lähes tavuttaen kirjoittanut. Luovutin. Nielin kiukkuni. Käänsin selkäni. Annoin olla. Lue: kiukuttelin oikein kunnolla, ja hermostuin vielä enemmän kun tajusin ettei toinen TODELLAKAAN tajua. Voi eläkeikä. Ihmiset eivät huvikseen joudu eläkkeelle, jossain vaiheessa se vain on parempi vaihtoehto. Ja asiakaspalvelu on väärä ammatti, jos koskaan ei tajua tehneensä väärin. Vai miltä sinusta tuntuisi, jos saisit vastauksia kysymyksiisi 5 minuuttia ennen papereiden allekirjoitusta, vaikka olet pyytänyt vastauksia monta päivää ennen? NIINPÄ!

Mutta ei välitetä.

Meillä on talo! Hieno talo! Hienoilta myyjiltä!

Kävimme siellä kaupan jälkeen ja kaikki tuntui niin oikealle!

Olemme innoissamme!

Jee!

Pitää pyytää myyjät joskus kahville.

Esitellään tähän väliin tuleva puutyökellarihuone! Josta olen ekstra innoissani!


Kävimme myös ostamassa erinäisiä koneita, kivaa! Huomenna joko saneerauslevyä tai tasoitustapettia... ollaan vieläkin vähän auki tästä. Kastelin tapettia, ja kestää hyvin kosteutta... joten voidaan ehkä tapetoidakkin suoraan vanhan päälle. Pitää katsella... testaamme...


9 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Onnentoivotuksia uuteen tupaan - ja kyllä, kaikki ei vain tajua. Itse tajusin taas tänään juurikin tuon - ja nielin kiukkuni. Ei se toinen olis tajunnut sittenkään.
Hienoa viikonloppua sinne sisustussuunnitelmien keskelle!

Heli kirjoitti...

Onnea omasta kodista! ♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea talokaupoista...:)

Jovelan Johanna kirjoitti...

onkohan meillä ollut tlokaupoissa sama välittäjätaho.. tutulta kuulostaa meinaan ja super-ärsyttävää!

Mutta, nyt se on ohi ja teillä oon TALO!!! ONNEA, ONNEA, ONNEA!

Niin mahtavaa. Tuosta se alkaa ja malttamattoman odottelen kaikkea tulevaa, jonka saamme nähdä blogin kautta!

Jeee!

petrabar kirjoitti...

mahtavuutta ja onnea!

Saariston kasvatti kirjoitti...

kiitos kiitos. Jovela, valitettavasti meillä ei varmaan ollut sama välittäjä. Heitä on siis monta?! Huoh. Olen ymmärtänyt että teidän kohde on toisella puolella Turkua. Onneksi ei tarvitse usein heidän palvelujaan käyttää, just nyt en jaksaisi toista kertaa moista palvelua. Tai siis sitä ettei edes ymmärretä mistä puhutaan.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Tänään aloiteltiin remppaa ja testattiin jo saunakin. Talo tuntuu kyllä hyvälle, vaikea vain tajuta että se on oikeasti nyt meidän. Ja että meillä on niin paljon tilaa! :)

unelmienpuoti kirjoitti...

Isosti Onnea talokaupoista !!
Onneksi kaikki meni kumminkin hyvin ja saitte haluamanne paikan...Nyt sitä voi huokaista ja alkaa toden teolla haaveilemaan ja suunnittelemaan kun kaikki on varmaa !!!!

Jovelan Johanna kirjoitti...

Meidän taloa välitti Turkulainen firma ;)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Meidän ei, muutetaan niin böndelle etteivät turkulaiset uskallu niin kauas ;D No ei... mutta melkonen monopoli tuntuu tuolla firmalla olevan kun katsoo alueen myytäviä kohteita. Toisaalta paikallista yrittäjyyttä pitää kannattaa... ehkä minäkin, sitten josksus jos on tarvetta... tai sitten en...