tiistai 8. lokakuuta 2013

Syksyn merkit remontissa ja ulkona

Aijai. Remppa päässyt vihdoin vauhtiin. Kyllähän minä heti syysflunssaan sairastuin, mutta onneksi jaksoin silti remppailla viikonloppuna. Saatiin maalailtua työhuoneen kattoa, revitty tapetteja ja asennettu ulkosisäseiniin saneerauslevyt. Maanantaina se kostautui ja jouduin jäämään sängynpohjalle. Mutta tänään olin taas terve. Jippii!

Tänään kävin talolla maalailemassa työhuonetta. Katto on nyt sudittu kolmeen kertaan ja on valmis. Seiniin vielä toinen pohjamaalikerros ja sitten pitäisikin miettiä jäävätkö valkoiseksi vai tuleeko jotain muuta. Tuo syksytapetti jätetään toistaiseksi, ruskan värit toimivat ja ah kuinka raikkaalle se näyttää valkoista vasten!Tältä näytti ennen...


Kännykässä oli paljon muitakin kuvia lähiviikoilta, jotka on jäänyt julkaisematta. Joten tässäpä vähän syksyfiilareita lisää! Työpäivän jälkeisellä lenkillä Aurajoen rannalla.


Ja pieni nokipoika vaan, piipun nokkaan katoaa... eikun... Tässä kolmannen mökin rännejä putsaamassa pari viikkoa sitten (joo, meillä on vähän liikaa mökkejä, tästä kyseisestä pitäisi päästä eroon, mutta se ei olekkaan ihan niin helppoa kuin voisi kuvitella). Ehkä jonain päivänä on kuitenkin yksi työmaa vähemmän. :) EHKÄ! Kiva tönö, iso ja kaikkea, mutta niin väärässä paikassa. :(Diu diu.

Huomenna pääsee taas maalaamaan ja repimään tapetteja. Vitsi tykkään tuollaisesta puuhastelusta missä näkee heti työnsä jäljen! Ja kyllä. TAPETIT LÄHTEVÄT IRTI KUIN UNELMA! Edellinen remontti on tehty todella hyvin ja huolella, mikä on hirveän lohdullista. Seinät voisi suoraan maalata tapetin irroittamisen jälkeen, niin tasaista jälkeä alta löytyy. Täytyy nyt pohtia mitä tässä tekisi. Osa lastulevysaumoista kun on ollut pakko repiä auki ja mietin ettei ne loputkaan välttämättä seuraavaa kymmentä vuotta enää kestä... ehkä laitan ne kokonaan uusiksi, niin ei tarvitse murehtia sitä sitten.

3 kommenttia:

unelmienpuoti kirjoitti...

Aivan ihana tuo syksyinen tapetti ! Reipasta remonttifiilistä sinne teille päin :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tauko remonttiin ja tänne kertomaan, mitä kuuluu!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Remontista on taukoa, sillä muutimme viikonloppuna! Olen ihan uuvahtanut, vaikka muutto meni hyvin. Ole koittanut lepälillä ja saada flunssan vihdoin pois (= olen pimputtanut lähinnä pianoa).. Nyt untuvapwiron alla kuuntelen sateen ropinaa (= rännin kolinaa - pitää ehkä tehdä sillekin jotain). Nettikin toimii vain kännykän kautta. Mutta kyllä, kohta ryhdistäydyn! Nettitauko on tehnyt NIIN hyvää!!!