tiistai 1. lokakuuta 2013

Pankin vaihtamisen murheet...

Kyllä taas revitellään harmaita hiuksia! Joudutaan tosiaan vaihtamaan pankkia. Tai joudutaan ja joudutaan, mutta vaihdetaan.

Kuinka tuskaista onkaan uuden tilinumeron ilmoittaminen työnantajalle? Ei siis prosessina, vaan siinä kun tarkistat ja tarkistat moneen kertaan että menihän se nyt oikein.

Sitten on vielä nämä isommat tilisiirrot. Huoh. Meillä pitäisi olla rahat lainannosto- ym. kuluihin uudenpankkimme tilillä kauppapäivänä, eli ehkä perjantaina (kuinka kauan tämänkin varmistuminen voi viedä?). Olemme molemmat maksaneet omat summamme sovitulle uudelle tilillemme, kalastaja perjantaina ja minä sunnuntaina. Omia rahojani en vielä odotakkaan näkyvän, mutta kalastaja hieman ihmettee mihin hänen iso summansa on kadonnut. Hän siirsi köyttötileilleen hieman pienempiä summia ja ne näkyivät heti maanantaina uudella tilillä, mutta tämä suurempi summa on jäänyt jonnekin leijailemaan. No ei tänään ole vasta kuin tiistai, mutta silti... olisihan se kiva tietää tarkasti kuinka monta päivää siinä menee vai onko rahat kadonnut bittiavaruuteen. :) Ja hassua tuo, että pienet summat on jo tulleet, mutta se isompi ei.

Uskon että tähänkin on jokin järkevä selitys, haluaisiko joku kertoa sen? :D

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mistähän kiikastaa...:)

Jovelan Johanna kirjoitti...

Toivottavasti asiat selviävät pian :) Nuo käytännön asiat on niin ärsyttäviä usein.

En vastaillut enää siihen levyasiaan, koska moni oli vastannut juuri kuten oltais itsekin kirjoitettu :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Niin mikä oli tiivistetysti Jovelan isännän kanta? Ei lasikuitua, vaan uudet levyt päälle vai?

Joo, oli ne rahat tänään sinne vihdoin hilautunut. Onneksi. Selvisipä sekin, netin ihmeellisten keskustelupalstojen perusteella, että pankit makuuttavat rahaa tilillään päivän pari saadakseen korkotuottoja? Joku syyhän siihen pitää olla, koska siirrot voi tehdä nopeastikin... Tai ainakin ajoja tehdään päivittäin, joten se ei voi olla syy että kestää kolme arkipäivää. Tai no, kaksihan se vain kesti... hätähousuja ollaan! :) Mutta hassua tuo, että pikkusummat siirtyy, mutta isompi ei.