lauantai 1. maaliskuuta 2014

Jussi Vatanen on sitten kaunis mies ja muita elämän tosiasioita!

Viisi lääkärikäyntiä myöhemmin... Tautini kesti koko helmikuun. Tuli melko usein lainattua Antskun sanoja "nyt mie romahan". Mutta ehkä en sitten romahtanutkaan. Keuhkoihin sattuu yhä vaihtelevasti, mutta jatkuva kipu on onneksi kadonnut. Maksoin kiltisti keuhkoekspertille lausunnosta ja nyt olen vähän rennommin mielin (sitä kun ehtii tietenkin pelkäämään aina pahinta). Mutta saas nähdä, voi olla että se ei ihan ole vielä tässä... koitan olla stressaamatta siitä ja nauttia lähestyvästä keväästä. :) Tiistainahan sitä taas tohtorinnalle pääsee. Onneksi on sentään töissä voinut käydä, vaikka välillä päästä onkin vähän vipannut.


Mutta hei, sairastamisen lopputuloksena meillä on nyt vihdoin uusi sänky! Ihan perusjenkki, kova sellainen. Tuo väliosa on käännettävissä kuten kai näissä aina ja toinen puoli on hieman pehmeämpi. On kyllä hyvä sänky, mutta siihen kovuuteen on vaikea tottua. Itselleni olisi kelvannut pehmeämpikin, mutta Kalastaja halusi kovan. Hyvin olen kuitenkin nukkunut... mitä nyt sekaisin oleva kehoni ei muuten ole uniani häirinnyt.


Minulle tuli vahingossa viikon tietokonetaukokin tässä, siksi täällä on ollut niin hiljaista. Etsiskelin konetta torstaina jo vähän huolissani, mutta löysin sen lopulta käsityöhuoneesta. Siellä se oli nököttänyt kokonaisen viikon. Hyvin sitä ilman konetta näyttää pärjäävän, jos ei tarvitse tehdä työjuttuja (työkonetta en koskaan tuo kotiin, koska windows ja minä emme ole enää ystäviä). Kaikissa blogeissa tuntuu olevan vähän väsähtänyt vaihe tähän aikaan vuodesta (tai sitten lukija itse on väsähtänyt niiden lukemiseen), joten eipä tuo netitön aika pahaa todellakaan tehnyt. Lohdutukseksi ostin kuitenkin sen kotiblogit-lehden. Nimi on kyllä tyhmääkin tyhmempi, mutta oli ihan kivasti koottu sisältö lehdessä. Toisaalta en myöskään ymmärrä lehden ideaa, tuntuu että sen ainoa idea on markkinoida blogeja ja tuoda näille blogeille lisää mainosrahaa. Mutta eihän se väärin ole. Tiedän kyllä parikin blogia jotka ehkä ilmiannan lehdelle. ;D

Blogihiljaisuudesta huolimatta täällä on heräilty kevääseen. 

Ensimmäiset kylvöt on intopiukassa tehty, ehkä osa jopa turhan aikaisin. Eniten odotan toki taas chilejä, mutta muutamia uusiakin kokeilen, mm. tomaattia ja uusia yrttejä.Kevät tuodaan sisään hempein kukkasin...


likaisin ikkunoin...


ja vitamiinein.Ulkona ihaillaan ikivihreitä...


sekä sulavia jäitä....


ja jokakeväiseen tapaan tehdään löytäjä nurkista...


En tiedä missä nämä laatat ovat alunperin olleet, mutta pintapuolisesti olivat hyvässä kunnossa. Näistä saa tehtyä jotain 70-luvun tyyliin sopivaa helposti. Ehkä kynttilänalustasoja tms. Saviastiaan ajattelin tehdä sipulikukka-asetelman pihalle. Mutta eipä se tähän jäänyt, meillä oli kaksi farmariautollista tavaraa kun mökiltä aamupäivällä lähdinne. :) Pihajuttuja, pihajuttuja...Meri on täällä pysynyt monin paikoin auki koko talven. Mökillä väylä on auennut ja rantajäiden alla kuului ihana toiverikas pulputus. Kissakin oli sitä mieltä, että kunnon keväträäkäisyt ovat nyt paikallaan. Sillä nythän on virallisesti kevät. Jee! Koko päivä menikin ulkohommissa, ensin mökillä ja sitten kotona.Ja kyllähän se Putouksen voitto todellaki todellaki todellaki meni oikeaan osoitteeseen, vaikka itse ehkä enemmän Ymmistä pidinkin. Mutta hyvä silti, että uudet kuviot edessä silläkin poppoolla. Siinä loppukaronkassa todellakin haluaisin olla mukana. ;)

Kevät keikkuen tulevi ja minäkin koitan taas aktiivisemmin langalla roikkua. Kyllä on kivaa olla taas elävien kirjoissa.


Ei kommentteja: