torstai 31. lokakuuta 2013

Ankea bloggaaja

Heissan pitkästä aikaa.

Nyt on tullut bloggailutauko ihan vahingossa ja osittain pakosta, ja se jatkuu kunnes energisoidun tänne koneelle hieman useammin eksymään ( ja muistan ottaa edes vähän enemmän kuvia, kuin nämä pari hassua jotka olen kuluneen kuukauden aikana ottanut). Aika ei vain riitä kaikkeen, ei edes kuvaamiseen nähtävästi, niin pimeääkin täällä "korvessa" koko ajan. :) Nyt elämme vain kännyköiden nettien varassa ja se vähentää mukavasti nettiaikaa. Hyvinhän nämä toimii, mutta kyllä tuo yksi lisäklikkaus vaan näyttää vähentävän netissä käyntiä (jostain syystä en vain saa toimimaan sitä automaattista liittymistä, ja joudun aina hakemaan erikseen puhelimeni tuolta valikosta). Hassua miten pienestä se voi olla kiinni.

Pari viikkoa sitten muutettiin ja kaikki on mennyt hyvin. Viikon totaalinen remonttitauko on nyt vietetty ja kolmen viikon flunssastakin toivuttu (nyt tuntuu että uusi olisi iskemässä taas päälle, mutta taistelen vastaan). Eli tapetin repiminen jatkuu, jonka jälkeen vähän lastulevysaumojen täyttöä, tasoitustapettia ja maalia pintaan. Marraskuun loppuun mennessä siis olohuonealua pitäisi olla seinien osalta kunnossa, toinen asia on sitten se, koska sinne saisi ostettua jotain kalusteita... hmm... onneksi on tori.fi. Tämän jälkeen keskitymme varmasti työhuoneen lattiaan ja vaatehuoneisiin... ja niin tuolle omalle ankealle vessallekkin pitäisi pikapikaa jotain tehdä.

Tässä telkkarisyvennyksen etenemisestä ne huimat kolme kuvaa jotka olen ottanut. :)ja tässä tämän hetken tilanne suojamuovin takaa kuvattuna. Seinät on pohjamaalattu kahteen kertaan ja lopuksi vedetty maalarinvalkoisella. Pitää ajan kanssa miettiä niitä lopullisia sävyjä... niin isoja päätöksiä ei kyennyt vielä tekemään (eihän niistä kalusteistakaan ole vielä hajuakaan). Mutta kyllä tuolla verhon takana jo telkkaria katsoo, vaikkei ympäristö vielä parasta a-luokkaa olekkaan.


Nyt ollaan siirrytty siis isomman olohuoneen puolelle ja kaikki avoimet aukot on peitetty muovein.Kiva olisi saada projektia eteenpäin nopeammin, mutta olen kuitenkin harjoitellut armollisuutta itseäni kohtaan. Klo 19:30 loppuu joka päivä itselläni remppahommat. Välillä en ehdi tekemään mitään ennen sitä, välillä taas paljonkin. Tässä joutuu todella harjoittelemaan rentoutumisajan ottamista, välillä pitää vain olla. Onneksi töllöstä tulee vielä hyviä ohjelmia, joten hetki päivästä menee vain sitä tihrustaessa. Meillähän ei täällä ole antennia, mutta jotain piuhaa pitkiin antenniverkko taloon kuitenkin tulee, koska kuva ruutuun ilmestyy. Tämä on täysi mysteeri meille, mistä se kuva tulee, kenen antennissa mahdamme olla kiinni... mutta ehkä parempi pysyä hiljaa niin kauan kun kaikki toimii. ;D Kaapeli tämä ei ole, koska meillä on antenni digiboxi.

Tuntuu todella utopistiselta yhä edelleen, että meillä on nyt näin paljon tilaa ja oma pihakin vielä. Ei tästä oikein ole ehtinyt iloitsemaan, kun kaiken näkee vain työmaana joka pitäisi jonain kauniina päivänä saada kuntoon. Mutta ajoittain on niitä välkähdyksiä että WAU, tämä on oikeasti meidän ja Wau, saatiin se oikeasti ihan kohtuuhintaan.

Ja niin... laskin aivan itse, että tässä talossa on 25 ikkunaruutua, ellei enemmänkin. Ja kaikki tietenkin pitää pestä molemmilta puolilta, osa vielä välistäkin... ei ihan mene yhdeltä pesuistumalta se. Viime viikonloppuna aloitin ja nyt pyhäinpäivänä ajattelin yrittää saattaa projektini loppuun... saa nähdä onnistuuko.

Mutta on meillä yksi kohtuu siistikin huone olemassa, nimittäin makuuhuone!


Palataan asiaan parempien kuvien kera lähiaikoina. Sitä ennen toivotan oikein rauhallista viikonloppua teille kaikille! :) Nauttikaa lauantaipyhästä!

6 kommenttia:

Jovelan Johanna kirjoitti...

Te olette saaneet ihan älyttömästi aikaan uudessa kodissa ja hyvältä näyttää! Osittain puolikuntoisena olette siellä uurastaneet vielä!

Tosi kivaa kuulla hieman uutisia tuolta teidän rempparintamalta. Ihan ymmärrettävää, ettei tuossa tohinassa jaksa tai edes ehdi raportoida joka käänteestä.

Tsemppiä, voimia ja hyviä vointeja teille molemmille :)

Heli kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta ja kiva nähdä talokuvia! Tsemppiä sinne remontin keskelle ja toivottavasti et sairastu uudestaan. Auringonhattua nassuun nyt reilusti vaan... (mun yleisohje aina...)

Lady of The Mess kirjoitti...

Hurjan paljonhan te jo olette saaneet aikaiseksi! Ja kyllä täällä jaksetaan odotella niitä kuulumisia ja kuvia - ei kukaan kaikkea jaksa!
Mukavaa Pyhäinpäivää - toivottavasti ehdit vähän rentoutuakin eikä vaan rempata koko ajan!

petrabar kirjoitti...

näyttääpä oikein kivalta!

lisäotoksia odotellessa...

Teija Hakula kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Teija Hakula kirjoitti...

Heips Saariston kasvatti! Löysin tämän ihanan blogisi hiljattain ja jään seurailemaan tarinoitasi. Tulehan vierailulle blogiini www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi
Blogissani seikkaillaan mökkiympäristössä Turun saaristossa.