sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kevät 2013


Paras aika vuodesta. Aika kerrata mitä tuli tehtyä ja samalla olla tekemättä mitään lupauksia seuraavalle vuodelle. Sen kuntoilun kanssakin luovutan. Liikun kun huvittaa ja miten huvittaa, sillä tavalla siitä tuleekin joskus jotain. :D Kunnioitettavasti tässä onkin päiväkävelyillä käyty tämän loputtoman röhnöttämisen ohessa. Eikä tästä röhnötyksestä nyt pariin tuntiin tule edes loppua, koska oman elämäni supersankari Miranda on areenassa koko kolmannen tuotantokauden verran. :) 

Selvän teki, jätän haasteen sikseen. Yritin olla kypsä aikuinen, mutta siinä on aivan liikaa typeriä sääntöjä. Haluan pitää hauskaa… Olen lapsellinen ja hyvä niin. Jos aikuisetkin osaisivat elää hetkessä, maailma olisi parempi paikka. 
- Miranda Hart-Kevättalvi 2013 oli yhtäaikaa raskas ja vapauttava. Siihen kuului viimeiset rutistukset ja hermojen rippeistä kiinnipitämiset opiskelurintamalla. Nostan edelleen kädet sormiani myöten ristissä kohti taivasta kiittäen että selvisin siitä hullulandiasta lähes tervein paperein. Onneksi työt pelastivat ja suoritin  viimeiset viikot etänä, ilman lupaa. :) Huhtikuussa vihdoin sain kauan odotetut kolmannet yliopistopaperini käteen! Oli se vapauttavaa päästä töihin, ihanaa suorastaan. Joskin myös raskasta, virta oli kesänkorvilla aika vähissä.

Työt poikivat onneksi lisää töitä ja kesän sainkin viettää lomaillessa ja matkustellessa. Siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa.

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan upeita kuvia!!!
Olet ollut ahkera tyttö tänä vuonna...:)

SarP kirjoitti...

Ihan mahtavat kuvat.
Tuli tunne keväänodotuksesta, uudesta alusta.

Tuula's life kirjoitti...

Hei Saariston kasvatti! Löysin mukavan blogisi Marjan sivuilta. Joskus turkulainen, aina turkulainen - toteamus viehätti minua. Onnittelut kolmansista yliopistopapereista - upea saavutus! Ja kiva postaus kuvineen. Lukijaksesi ryhdyn. Minä olen Tuulia Turusta, mukava tavata.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Irmastiina: jostain syystä tuntuu että olen ollut tänä vuonna laiskempi kuin koskaan, mutta ehkä se on vain päänsisällä... Krooninen väsymys ainakin vaivaa :/

Sar P: itselle tuli muuten ihan sama olo kuvista, tiedä viitsiikö tässä enempää kuvia selatakkaan läpi :) tai ainakin syksyn voisi jättää väliin ;)

Mukava tavata Tuulia! Ollaan ylpeitä turkulaisuudesta!

Marja kirjoitti...

Mahtava kuvakavalkaadi!