maanantai 12. marraskuuta 2012

Television täyteinen syksy

Tämä syksy on ollut varsinainen televisio syksy. Tuntuu että joka kanavalta on tullut hyviä ohjelmia vaikka millä mitalla. Tätä listaa kun aloin katselemaan, ihmettelen miten olen yleensä ehtinyt tekemään muuta kuin röhnäämään sängyssä läppäri sylissä. :) Näiden parissa olen aikaani kuitenkin törvännyt:


Yle Areena

A-Studio
Aamusydämellä
Avara luonto
Jaakko ja maailmanvalloittaja
Kaverien kesken (uusi!)
Kotikatu (joskus)
Kuningaskuluttaja
Kätevä emäntä
Miranda (oih)
Paluumuuttajat
Parittomat
Puoli seitsemän
Strömsö
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä
Uutisvuoto
YleLeaks


Katsomo

11 tapaa jättää nainen
Hansin matkassa
Maajussille morsian
Myytin murtajat
Salkkarit (tietty)
Suomen kaamein kämppä
Syksyn sävel retro

Koitin myös Kosketusta, mutta ei...


Ruutu.fi

Arvostele mun illallinen Suomessa
Dance
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Neljän tähden illallinen
Suomen huippumalli haussa
Vain elämää

Koitin myös Olipa kerran, mutta ei sekään...


Aikamoinen lista! Näitä siis olen seurannut ihan säännöllisesti, todella harvoin jää jakso väliin. Mielenkiintoista on tuo Yle- listan pituus. Olen selvästi Yle ihmisiä. Todella harvoin selailen telkkarista muita kuin Ylen kanavia, olen selvästi kaupallisuuden vastustaja. Yle Teema on kyllä ehdoton suosikkini. Sieltä tulee vaikka ja mitä. Samoin Ylen radiokanavatkin yleensä. 

Viimeaikoina olen katsellut (tälläkin hetkellä) tuota Ylen parittomat sarjaa. Siinä on jotain todella kiehtovaa. Olen vähän kyllästynyt siihen ajatukseen, että parisuhde on tavoiteltava tila. Toki jos tuntee itsensä yksinäiseksi ja kaipaa suhdetta, niin miksipä ei, tietenkin. Tai siis ei siinä mitään yksinäinenkään tarvitse olla. Mutta jaksossa 4/8 oli mielenkiintoinen kohta. Yksi osallistujista oli laihtunut laihdutusleikkauksen jälkeen. Sen jälkeen kun hän oli ollut vuoden jo laihempi nykyinen minänsä, jotkut kysyivät mikset ole vieläkään löytänyt miestä. Hän sanoi, että miehenkö takia hän halusi saada oman ylimääräisen painonsa pois? Kyllä hän oli ensisijaisesti ajatellut lonkkiaan, aikuisiän diabetestä jne... Niinhän se menee. Miesten takia me naiset kaiken teemme. 8) Mutta mielenkiintoista tässä ohjelmassa on se, että jos kalastaja nyt ei sattuisi olemaan niin sekaisin, että yhä vain kaiken meidänkin kokeman jälkeen on minun kanssa, niin hyvin voisin olla yksi noista naisista. On mielenkiintoista ajatella, ajattelisinko minä kuin he, vai eri lailla. Kyllä nuo ajatukset ihan tutuille kuulostaa, kyllä sitä alle kolmekymppisenä sinkkuna siis jotain näiden naisten suuntaista ajattelin. Kunnes lakkasin ajattelematta. Joo. Lakkasin oikeasti. Mutta mielenkiintoisia toisenlaisia ajatuksiahan tässäkin ohjemassa on ja tulee.

Mutta nyt lähti lapasesta tämäkin tarinointi. Piti vain luetella ne pari tämän hetken suosikkia. Viimeaikoina olen siis katsonut Mirandaa (tietenkin, parikin kertaa uusintana, tämänkään päivän jakso ei pettänyt), Kaverien kesken, Parittomat sekä Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! Tämä viimeinen vasta mielenkiintoinen onkin!

Jäikös listaltani pois jokin sinun suosikeistasi? 
Kai tässä öisin olisi vielä tilaa parille ohjelmalle ;)

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Mä tykkään ainakin Ylen Tuhkimotarinasta ja teiniäideistä. Muuten Yleltä en kauheasti katsele sarjoja vaikkakin sieltä tule hbon:n sarjoja, jotka on yleensä mun mieleen, mut jotenkin ei vaan riitä aika. Kuningaskuluttajan katson joskus ja dokumentteja tietysti.

Saariston kasvatti kirjoitti...

Tänään katsoin yhden jakson tuota tuhkimotarinaa, vaikutti mielenkiintoiselle!

Nanna kirjoitti...

Se on kyllä mielenkiintoinen. Viime viikoinen Jessican jakso varsinkin kosketti ja todella nostan hattua hänenlaiselleen ihmiselle, joka uskaltaa olla juuri sellainen kuin oikeasti on. Olisinpa itsekkin aina niin rohkea.

Heli kirjoitti...

Missä on Downton Abbey??????????? Eihän sitä parempaa olekaan!!!

Onko muuten tuossa Sukulan jutussa tullut jo Kouvolan jakso? (siellä saattais näkyä tuttuja... jopa mun lapsi) Mulla ei oo harmaintakaan aavistusta mistä se tulee ja millon...

Niin ja mä en paljon muuta telkkarista katokaan kun ton DA:n... satunnaisesti jotain, mutta aika harvoin.

Anonyymi kirjoitti...

Downton Abbey ja Broadwalk Empire, Scott & Bailey. Näitä seuraan, muuten katson televisiota satunnaisesti.

kässänmaikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Saariston kasvatti kirjoitti...

Olen kuullut usemmankin kehuneen tuota Downton Abbeyta. Olen yhtä jaksoa vähän katsonut, enkä suoriltaan koukuttunut :) Ja kuten listasta huomaa ei todellakaan kannatakkaan enää koukuttua mihinkään. Sinällään koomista, koska se sarja täyttää kaikki oletetut kiinnostuksen kriteerini. Pitääpä jotain yöntuntina katsastaa. Nämä kaksi muuta olivatkin sitten ihan vieraita. :)