keskiviikko 12. joulukuuta 2012

IlopurkkiItse taidan koittaa tätä. :)

Tämän päivän positiivisia puolia oli se, että matematiikan tentistä tulee melko varmasti vähintään nelonen eli ahkeran kotitehtävien teon ansiosta numeroksi lienee tipahtavan 5. Tämä oli vaatimaton tavoitteeni, jonka meinaan myös saavuttaa. Sain myös hillittyä itseni ja olin hiljaa, vaikka taas olisi mieli ollut sanoa enemmänkin. Myös historianopintojen työ tuli palautettua. Tehokasta.

No nyt Jyrki Sukula ja kurjat kuppilat. Tykkään niin hänen asenteestaan, että ammattiylpeys ennen kaikkea. Ihanaa että jollain muullakin menee hermo kun työtä ei yritetä edes tehdä kunnolla. Ja toisaalta hienoa on myös se jos hän saa oikeasti ihmisissä asennemuutoksia aikaiseksi?! Tämän tyylisiä ohjelmaformaatteja voisi kehittää enemmänkin... kurjat opinahjot kuntoon, kurjat asennevammat kuntoon, kurjat elämäntavat kuntoon, kurjat kaupunkimaisemat kuntoon... tai onhan noista aiheista lopulta ohjelmia jo ollutkin.

Jos sitten iltapalaksi ehkä vähän lumenluontia. :) On tuo lumi vaan ihanaa. Onneksi on lääniä minne sitä luoda. Mihin noilta pieniltä kaupunkipihoilta nuo lumet yleensä oikein laitetaan? Ei ne sinne pihoillekaan voi mahtua.

Ei kommentteja: