perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulua varjoisilta kujiltaJoulunpyhinä riitti taivaalta uutta lunta. Mutta mikäs tässä maagisessa maisemassa oli kolatessa.
Kinkunsulatuslenkillä kohtasi lisää rauhaisia pihapiirejä, ikkunoita ja valoja.Mielettömän kaunis idea! 


Matkalla syömään...


Ai miten niin lahjat valmistetaan viime hetkillä? Joulupäivänä päätin lahjoa äitiäini vielä yhdellä pehmeällä paketilla. Joskus muinoin opiskeluissa "työnäytteenä" valmistettu tyyny sai nyt vähän tuunausta päälleen ja siirtyi sohvaltamme vanhempieni nojatuoliin viime vuonna puppy-kankaasta tehdyn tyynyn kaveriksi. Suoraan nojatuoleihin designattu. Olen vuosi sitten antanut ystävyys ja avunantosopimuksenin noiden portaiden maalaamisesta valkoisiksi. Saa nähdä josko ensi kesänä kerkeäisi, iso urakka, mutta todistetusti jotkut ovat siinä onnistuneet.Ruokaa piisasi vielä joulupäivänäkin...
Tapanina se onneksi jo loppui.
2 kommenttia:

petrabar kirjoitti...

kivalta näyttää teidän joulu!

nyt on taas mahtava kuu taivaalla mollottamassa.... näyttää ihan epätodellisen isolta.

mitäs kuuluu uudenvuoden suunnitelmiin? me vietetään jo huomenna pre-uuttavuotta: jalkaudutaan Lojon yöhön, itse aattona on tytöt kuvioissa niin silloin menee ilta rauhallisemmin.

taisin muuten bongata sen sukelluskoulutuspaikan...

Saariston kasvatti kirjoitti...

On kyllä hieno mollukka! Koitin sitä kuvailla, mutta ei niistä oikein onnistuneita tullut, ihan sumuisia ja rakeisia, möö.

Uudelle vuodelle on yhtä paljon suunnitelmia kuin huomiselle, eli none. :) Hetken jo suunnittelin josko olis jotain illanviettoa suunnittelut tai itse itsensä jonnekin kutsunut, mutta vielä ei ole saanut aikaiseksi. :D Alkaa skumppakiintiökin olemaan täynnä. Saas nähdä.

Ei ole vieläkään rahoitukset varmistunut, saa nähdä miten käy koulujen. :/ Itse pitäis varmaan alkaa etsimään töitä, plaah.