sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Superdieetti, kuka lähtee mukaan?

Heissan allihuuppa. Ostin itselleni joululahjan ja samalla uuden vuoden lupauksen (vaikka ne on oikeasti hanurista). Päätin lähdeä mukaan 7.1. alkavaan Fitfarmin superdieettiin! Lähteekö joku mukaan? Minut löytää sieltäkin Saariston kasvatti nimellä! 

Ehdotan tätä erityisesti Helille, joka vitsillään pohti että dieetti voisi olla joulun jälkeen paikallaan. En siis siksi, että kaipaisit Heli tätä, mutta ajattelin että olisi kivaa jos olisi joku tuttu mukana. Kyse on kuitenkin aika halvasta yrityksestä ja liikunnankin voi suorittaa lenkkeinä tai kotijumppana.

Jos joku innostuu, niin ilmoittakaahan toki minulle jos otitte haasteen vastaan. Liittyä voi osoitteessa www.fitfarm.fi, jouluaattoon asti liittymisen saa pari euroa halvemmalla. :)Itsellänihän oli viime tammikuussa 10 kiloa sulatettavana. Noo, 3 niistä sulatinkin parissa kuukaudessa, mutta yhä on ne 7 sulatettavana. Hienoa tässä on se, että tuo 3 kilon pudotuskin on ollut pysyvää, jotta uskon kovasti tähän. Vaikka lapset ei aidosti ole suunnitelmissa, niin olen silti realisti, että olen iässä jossa oma kunto ja liikuntatottumukset on pakko pistää kuntoon. Ja jos sellainen ihme tapahtuisi, että meille iskisi vauvakuume ja tulisin raskaaksi, niin mieluummin tekisin sen oikeasti hyvässä kunnossa. Väittävät ettei suunnitelmallisuus kannata, mutta pyh ja pah. Tottakai suunnitelmallisuudella päästään useimmiten pidemmälle kuin ilman. :D Ja tämä liittyminen oli pitkällisen lenkin (ihana talvinen tunnin kävelylenkki, aaah) lopputulos. Haluan liikkua pakotetusti, ohjatusti, tavoitteellisesti. Can´t wait.

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kiitos vaan kutsusta, mutta ei kiitos... =D Olen muuten kerran lähtenyt mukaan siihen ilmaiseen versioon mitä noilla on. Mun kuuri kesti ihan kokonaisen aamupalan verran... =D Siis herranjestas, kaurapuuroa ja raejuustoa sekaisin, just just. Muutenkin mua vaan ahdistaa joku ulkoa päin sanottu ohje, mitä pitää syödä. Plus että tuolla käytetään jos mitä lisäravinnetta ja keinomakeutusaineita.

Sinällään tuo dieetti ihan satavarmasti toimii, jos sitä vaan noudattaa. Mulla on parikin tuttua jotka on saaneet sillä pois reippaasti kiloja. Ja ovat olleet maha täynnä koko ajan. Eikä itse asiassa ainakaan se toinen lisännyt liikuntaa mitenkään, toteutti vain ruokavaliota.

Että onnea matkaan! Mä koitan nyt ekaks jättää tätä suklaan syömistä vähemmälle ja jos se vaikka auttais... ees vähän... paitsi että jouluna syön kuin pieni possu sitä suklaata. =) Jos vaikka uuden vuoden lupaus olis se keventäminen sitten...

Saariston kasvatti kirjoitti...

Ihan mälsää nipottaja ;) juu en minä kyllä mitään lisäravinteita ala syömään. Onneksi tuo ravitsemus on aikanaan sen verran jauhettu että osaa tarpeen tullen soveltaa. Ja kuka sitä raejuustoa sinne kaurapuuroon käskee tunkea? Voi kai ne erikseenkin syödä? ;)))) mutta siis joo ymmärrän kyllä hyvin ettei mukaan lähtö nappaa. Saa nähdä miten itselle käy ;)) suurin ongelma itselläni on ollut nimenomaan aina se ruoka, yksipuolista tai lähtenyt kuitenkin lapasesta.