sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Stay still and ping pong massage with baby oil
Tuo baby oil on muuten ihan parasta hierontaöljyä, kurssilla sitä suositeltiin ja käytössä on ollut. Imeytyy ihanasti myös ihoon ja tekee siitä vauvan pepun pehmeän. :) Saatavilla myös tuoksuton versio. En tiedä mikä lie, mutta mulla huusi eilen koko selkä hoosiannaa hierottaessa. Ikinä ennen ei ole niin kipeä ollut. Nyt on tullut liikuttuakin, joskin toki maattua enemmän. Koneella lorvimisesta se ei ainakaan nyt johdu. No, ehkä menee ohi.

Koska arki on tänään ollut hyvin harmaa, kyllä on mieletön tuo plussakelistä syntynyt usva, niin olemme ahkeroineet kuntosalilla ja vedessä. Olo on jokseenkin reporanka. Vielä pitäisi lähteä kummityttöä prinsessapuvussaan moikkaamaan... jos nyt lähtisin, olisin ehkä kohta taas jo kotona. Shoppailu sormiakin syyhyttää... onneksi ei akuutisti tarvitse mitään, sillä eihän sitä rahaakaan olisi. Ehkä on parempi odottaa siihen saakka että kaupat sulkeutuvat, ettei vahingossa vaan sorru liikkeelle lähtiessä. Itsekuri?

Mitenköhän sitä uutta vuotta juhlistaisi? Miten tämä joulun ja uuden vuoden välinen aika on aina yhtä yllättävän lyhyt? :) Olin jo suunnitellut sellaista reipasta ulkoilua, mutta kuka tuolla vesisateessa, loskajäämössössä nyt jaksaa kaatuilla?

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mä just kävin lenkillä, toooodella pitkästä aikaa. Laitoin nastat kenkiin ja hyvin meni, yhtään ei ollu liukasta.

Mulla on tosi kipeät hartiat ja niska. Hieroispa muakin joku! No, kaveri on hieroja, sillä kävin yks päivä ja parin viikon sisällä meen uudestaan. Oon kyllä niin hieronnan tarpeessa, hitto että onkin paikat jumissa. Ja tasan johtuu koneella kököttelystä, oon harrastanu sitä varmaan enemmän kuin koskaan tän syksyn aikana.

Nanna kirjoitti...

Voikun pääsisi ammattilaisen hierottavaksi, viime kerrasta on liian pitkä aika...
tai jos edes tuo mies hieroisi..
Ompa muuten taas jälleen kerran ihania kuvia! Ei voi muuta kuin katsella ja huokailla :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Tuo aamutaivas oli aivan ihana. Heräsimme vasta joskus puoli kymmenen aikoihin. Kelloa katsottuani ja vain tuon taivaan sängystä nähtyäni kuvittelin maailmanlopun juuri tulleen. Oli niin paljon punaisempi luonnossa. Jos tässä pimeydessä jotain hyvää haluaa nähdä niin sen, että näkee ilman suurta heräämisen vaivaa auringonnousut :D

Repesin kyllä eilen kun ihmettelin mitä herra tuhtaa. Sitten kuuluin kellojen kilinää ja kutsu ping pong massageen (aasiassahan ne vähän just siihen tyylin koittaa sisäänheittää ihmisiä hieromoihinsa). Harmi että tätä luksusta seuraa aina se, että joutuu itsekin hieromaan... daa... Se pari hieronta kurssi on silti ollut järkevin teko joka ollaan toistaiseksi yhdessä tehty. Siitä on ollut kyllä paljon iloa!

Tänään onkin sitten tullut vettä ja pakkastunnelmat on tipotiessään. Melko ankeeta! On tuo meidän toinen mökki vaan niin tunnelmallinen, harmi ettei se enää montaa talvea pystyssä pysy. Keittiön lattia oli entisestään kallistunut. Ensi kesänä on pakko pelastaa kaiken minkä haluaa pelastaa, mihin nekin tavarat vaan sitten laittaisi? Olen myös miettinyt mitenköhän se mahdollinen tuleva talo oikein paikalle järjestäytyisi, kun joku pirun lähde sieltä pumppaa vettä nähtävästi kovillakin pakkasilla... Douh.